Σάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 14:50

Στο... Πι και Φι: Κάνει σεφτέ η Μάλαγα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αρχίζουν και πάλι.

Στη Μπουντεσλίγκα, η Χοφενχάιμ προέρχεται από την πρώτη φετινή ήττα (3-2 από την Φράιμπουργκ) και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στην Αουγκσμπουργκ, που είναι η ευχάριστη έκπληξη στις πρώτες 7 αγωνιστικές με απολογισμό 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Εντός έδρας όμως η ανώτερη Χοφενχάιμ έχει... ξεχάσει πότε έχασε για τελευταία φορά και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί ο άσος.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Κρ. Πάλας κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της μετρώντας 7 ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ δεν έχει πετύχει ούτε γκολ! Βέβαια έχει και δύσκολο πρόγραμμα, με διαδοχικά ματς απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, τη Γιουνάιτεντ, ενώ σήμερα θα υποδεχτεί την Τσέλσι. Η πρωταθλήτρια δεν έχει περιθώρια για γκέλες, όμως το διπλό προσφέρεται μόλις στο 1.30. Ποντάρουμε στο αμφίσκορο, διότι στατιστικά κάποια στιγμή θα λάβει τέλος η “αφλογιστία” των γηπεδούχων.

Την ίδια ώρα η Σουόνσι φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Χάντερσφιλντ με σκοπό τη νίκη που θα της δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε ποιότητα και με τη δύναμη της έδρας, μπορούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο Απόλλωνας δίνει κομβικό ματς απέναντι στην Κέρκυρα όσον αφορά την παραμονή, καθώς αν δεν κερδίσει ούτε και τώρα, δύσκολα θα μπορέσει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Η αλλαγή προπονητή επιδρά συνήθως θετικά στη ψυχολογία των παικτών και περιμένουμε από τους νεοφώτιστους να μπουν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη νίκη της σεζόν.

Στην Ισπανία, η Μάλαγα είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της κατάκτησης των τριών βαθμών. Οι τελευταίες εμφανίσεις όμως δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου και η υποδεέστερη Λεγανές προσφέρεται για να πανηγυρίσουν οι παίκτες του Μίτσελ. Το γήπεδο θα έχει την Κυριακή πολύ κόσμο και ο άσος στο 2.05 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.

Στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, η Ιντερ προσφέρεται ως φαβορί και δικαιολογημένα, μιας και είναι αήττητη στο Καμπιονάτο, σταθερή και με την καλύτερη άμυνα, ενώ η Μίλαν μετρά ήδη 3 ήττες σε 7 αγωνιστικές και έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Επιπλέον θα παραταχθεί και με απουσίες.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1353. Χοφενχάιμ – Αουγκσμπουργκ 1 1.70

1405. Κρ. Πάλας – Τσέλσι G.G. 1.88

1407. Σουόνσι – Χάντερσφιλντ1 1.95

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1599. Απόλλωνας – Κέρκυρα 1 1.85

1619. Μάλαγα – Λεγανές 1 2.05

1634. Ιντερ – Μίλαν 1 2.15