Σάββατο, 11 Νοέμβριος 2017 14:41

Ποντάρισμα στα γκολ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Χωρίς τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας, λόγω των μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά και των υπόλοιπων αγώνων των εθνικών ομάδων.

Η Ελλάδα ηττήθηκε την Πέμπτη με το βαρύ 4-1 στην Κροατία και ψάχνει ένα θαύμα στην κυριακάτικη ρεβάνς στο "Καραϊσκάκης" για να προκριθεί. Πιστεύω ότι δύσκολα θα παρουσιάσει ξανάτόσο κακή εικόνα η εθνική μας ομάδα. Οι διεθνείς θέλουν να δείξουν ότι δεν άξιζαν αυτή την ήττα και να αποκλειστούν με ψηλά το κεφάλι. Από την άλλη βέβαια οι Κροάτες από τη μέση και μπροστά είναι "φωτιά" και αναμένουμε και πάλι ένα ματς με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το όβερ δεν θα έπρεπε να είναι αουτσάιντερ με βάση το όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι.

 

Στα προκριματικά της Αφρικής, το Κονγκό χρειάζεται πέρα από τη δική του νίκη και ήττα της Τυνησίας από τη Λιβύη για να πάρει την πρόκριση. Το δεύτερο σενάριο είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί,αλλά οι γηπεδούχοι θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για την πρωτιά. Με δεδομένο ότι χρειάζονται και καλύτερη διαφορά τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα πάμε με το όβερ, που πληρώνει ικανοποιητικά σε σχέση με τον άσο.

 

Στην ίδια ζώνη, τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει στον 5ο όμιλο, με την Αίγυπτο να είναι από την περασμένη αγωνιστική και μαθηματικά στη Ρωσία. Ετσι θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, αλλά και το μεγάλο της αστέρι, τον Σαλάχ στο ματς με τη Γκάνα. Η τελευταία θέλει να πάρει τη νίκη γοήτρου και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την άσχημη πορεία στα προκριματικά, Η αδιαφορία ή η χαλάρωση των φιλοξενούμενων έχει ρίξει τον άσο στο 2.02.

 

Στην Α' Αγγλίας η ΜΚ Ντονς έχει μόνο δύο νίκες σε 8 φετινά ματς στην έδρα της και η πιο ποιοτική Φλίτγουντ μπορεί να φύγει όπως και πέρυσι (0-1) με τους τρεις βαθμούς.

 

Από την Αγγλία, αλλά από τη δεύτερη κατηγορία, θα κρατήσουμε και το όβερ στην αναμέτρηση της Κέμπριτζ με την Ακρινγκτον, που φιγουράρει στη 2η θέση και έχει 5 διπλά σε 8 αγώνες. Η Κέμπριτζ όμως είναι δυνατή στην έδρα της (5-1-2) και αναμένεται μεγάλη μάχη. Αποφεύγουμε το σημείο και περιμένουμε να συνεχιστεί η παράδοση που θέλει τα μεταξύ τους παιχνίδια να έχουν πολλά γκολ και θέαμα.

 

Τέλος στη Βραζιλία, η Σπορτ Ρεσίφε "καίγεται" για τη νίκη ώστε να μείνει στην κατηγορία, αλλά στην άμυνα έχει πολλά κενά και η ουραγός Ατλέτικο μπορεί να το εκμεταλλευτεί, όντας πλέον χωρίς άγχος και έχοντας συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει 1.80

 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

 

1686. ΜΚ. Ντονς - Φλίτγουντ 2 2.55

 

1693. Κέμπριτζ - Ακρινγκτον όβερ 1.88

 

1735. Λ.Δ. Κονγκό - Γουινέα όβερ 1.88

 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 

1834. Γκάνα - Αίγυπτος 1 2.02

 

1853. Ατλέτικο Γκοϊαν - Σπορτ Ρεσίφε G.G. 1.80

 

1861. Ελλάδα - Κροατία όβερ 2.00