Σάββατο, 02 Δεκέμβριος 2017 15:13

Στο... Πι και Φι: Με ψυχολογία Εβερτον και Λιλ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Με νέο προπονητή (Αλαρντάις) και... άλλη ψυχολογία η Εβερτον υποδέχεται σήμερα την αναιμική εκτός έδρας (1-1-5) Χάντερσφιλντ.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν μεσοβδόμαδα με τη Γουέστ Χαμ (4-0) μέρος των δυνατοτήτων τους και είναι πλέον θέμα χρόνου να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις στην Πρέμιερ Λιγκ..Η Χάντερσφιλντ προέρχεται από την "πεντάρα" από την Αρσεναλ και δύσκολα θα αντέξει σε μια "καυτή" έδρα.

Στη Γαλλία η Λιλ έκανε την Τετάρτη το "μπαμ" της αγωνιστικής, νικώντας εκτός έδρας τη φορμαρισμένη Λυών, αλλά για να έχει αντίκρισμα το διπλό, θα πρέπει να ζευγαρώσει τις επιτυχίες με την Τουλούζ. Η τελευταία, αν και προηγήθηκε, έχασε στο φινάλε εντός από τη Νις και δείχνει σε κακό φεγγάρι. Εδρα, κίνητρο (να βγει η Λιλ από τη ζώνη του υποβιβασμού) και ψυχολογία μας ωθούν στον άσο. Από το Σαμπιονά θα κρατήσουμε και το διπλό της Λυών στην Καέν. Περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν ύστερα από το 1-2 με τη Λιλ,. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λυών έχει τρεις σερί εκτός έδρας νίκες με Τρουά, Σεντε Ετιέν και Νις με τέρματα 15-0. Τις έχει κερδίσει όλες με 5-0!

Η Καέν θα αγωνιστεί με βασικό μέλημα το μηδέν στην άμυνα, αλλά δύσκολα να τα καταφέρει απέναντι στη 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, μετά την πρωτοπόρο Παρί.

Στη Μπουντεσλίγκα, η Βέρντερ "καίγεται" για τη νίκη απέναντι στη πιο άνετη βαθμολογικά Στουτγάρδη και εκτός από την προϊστορία θα έχει σύμμαχο και χιλιάδες φιλάθλους. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο ένα βαθμό σε 7 εξόδους και σε αυτό το γήπεδο δεν έχουν κερδίσει τα τελευταία δέκα χρόνια.

Στην Ιταλία, η Φιορεντίνα έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Σασσουόλο, η οποία θα έχει βέβαια νέα... συνταγή στον πάγκο, αλλά υστερεί σε εμπειρία και θα έχει και απουσίες.

Τέλος στη Σούπερ Λίγκα αξίζει το ρίσκο στο διπλό του Παναιτωλικού στη Λαμία, η οποία δεν πείθει με τις τελευταίες εμφανίσεις και οι πιο έμπειροι Αγρινιώτες έχουν ταλέντο και ποιότητα στην επίθεση για να σκοράρουν και να φύγουν νικητές

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

724. Βέρντερ - Στουτγάρδη 1 2.10

763. Εβερτον - Χάντερσφιλντ 1 1.65

854. Λιλ - Τουλούζ 1 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

951. Φιορεντίνα Σασσουόλο 1 1.50

986. Καέν - Λυών 2 1.70

 2225. Λαμία - Παναιτωλικός 2 3.20