Σάββατο, 09 Δεκέμβριος 2017 12:05

Στο... Πι και ΦΙ: Πληρώνουν τα G.G.

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Το κυριακάτικο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι "κλέβει την παράσταση" στην 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ,που ξεκινά σήμερα το μεσημέρι επίσης με ντέρμπι, αυτό του Λονδίνου.

Η Γουέστ Χαμ που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού θα υποδεχτεί την τρίτη της βαθμολογίας Τσέλσι, η οποία είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά το 1,40 είναι πολύ χαμηλό. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλη ανάγκη για βαθμούς και έδειξαν με την πρωτοπόρο Σίτι σημάδια ανάκαμψης, χάνοντας με ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Ενα γκολ τουλάχιστον μπορούν να το πετύχουν ώστε να επιβεβαιώσουν το αμφίσκορο.
Στη Σούπερ Λίγκα ο Πανιώνιος μετά το μεγάλο διπλό στη Λεωφόρο φιλοξενεί σήμερα τον ουραγό Πλατανιά, τον οποίο οι μπουκ δεν φαίνεται να υπολογίζουν, μιας και το διπλό βρίσκεται στο 9.00! Στη Νέα Σμύρνη δεν κοντράρεται εύκολα ο Πανιώνιος, αλλά το να δίνεται το εκατέρωθεν σκοράρισμα σε τιμή 2.70 είναι υπερβολικό.
Ο Πανιώνιος άλλωστε έχει αρκετά κενά στα μετόπισθεν και ο Πλατανιάς έβγαλε την περασμένη Δευτέρα γκολ και αρκετές φάσεις απέναντι σε μια πιο δυνατή άμυνα, όπως είναι αυτή του Ατρομήτου.
Το G.G. θα είναι η επιλογή μας και στο ματς του Απόλλωνα με τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης που μετρά 4 σερί νίκες και πάει με φόρα για το διπλό. Ο Απόλλωνας "καίγεται" πάντως για βαθμούς ώστε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και στα τελευταία παιχνίδια βρίσκει συνέχεια δίχτυα.
Στη Γαλλία η Μονακό δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα και σε κάθε παιχνίδι εμφανίζει πολλές αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί η Τρουά και να σκοράρει. Από την άλλη βέβαια δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν.
Στην Ισπανία η Σοσιεδάδ θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ουραγό Μάλαγα, αλλά κουβαλά και κούραση από το μεσοβδόμαδα ματς με τη Ζενίτ για το Γιουρόπα Λιγκ και στα μετόπισθεν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι πλέον να χτυπούν όλα τα παιχνίδια και αφού σκόραραν δύο φορές στο Μπερναμπέου, γιατί να μην το κάνουν και στο Ανοέτα.
Κλείνουμε με Γερμανία, όπου το Αννόβερο θα φιλοξενήσει τη Χοφενχάιμ. Οι γηπεδούχοι έχασαν την περασμένη αγωνιστική στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 3-1 και η Χοφενχάιμ συνέτριψε με 4-0 τη 2η της βαθμολογίας Λειψία. Αν η Χοφενχάιμ παρουσιαστεί σοβαρή, θα φύγει με τους τρεις βαθμούς, μιας και υπάρχει διαφορά δυναμικότητας.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
1590. Γουέστ Χαμ - Τσέλσι G.G. 1.85
1716. Πανιώνιος - Πλατανιάς G.G. 2.70
1758. Μονακό - Τρουά G.G. 1.82


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1782. Σοσιεδάδ - Μάλαγα G.G. 1.70
1800. Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης G.G. 1.88
1827. Αννόβερο - Χοφενχάιμ 2 2.35