Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 12:18

Τρεις άσοι και παιχνίδι με τα γκολ

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Την... προπέρσινη πρωταθλήτρια θυμίζει η Λέστερ το τελευταίο διάστημα μετρώντας 4 σερί νίκες, που την έχουν φέρει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Σήμερα η ομάδα του Πιέλ θα υποδεχτεί την επίσης ανεβασμένη Κρίσταλ Πάλας, που προέρχεται από μεγάλη ανατροπή με τη Γουότφορντ πετυχαίνοντας δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Η φόρμα των δύο ομάδων προμηνύει ματς με πολλά γκολ.

 

Στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ που έχει μόλις ένα διπλό σε 7 εξόδους προσφέρεται στο 1.15 να νικήσει τον Πλατανιά, ο οποίος είναι μεν ουραγός, αλλά έδειξε με τον Πανιώνιο ότι θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες παραμονής.

 

Στη Νέα Σμύρνη το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πλήρωνε 2.70! Τώρα δίνεται στο 2.30 και θα το ποντάρουμε, με δεδομένο ότι τόσο οι Κρητικοί, όσο και οι Θεσσαλονικείς “καίγονται” για τη νίκη για διαφορετικούς βέβαια λόγους.

 

Ενα ακόμα G.G. που πληρώνει καλά είναι στο Σπόρτινγκ – Πορτμονένσε, όπου ουσιαστικά ποντάρουμε να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι, μιας και η πρωτοπόρος και αήττητη - ,μαζί με τη Πόρτο – Σπόρτινγκ, αναμένεται να πάρει την 12η φετινή της νίκη σε 15 αναμετρήσεις. Η Πορτμονένσε με σύμμαχο την έλλειψη άγχους, μπορεί να πετύχει ένα γκολ, όπως έκανε στις έδρες των άλλων μεγάλων του πρωταθλήματος. Από την Πορτογαλία θα κρατήσουμε και τη νίκη της Εστορίλ απέναντι στην Αβες, περιμένοντας από τους γηπεδούχους να εξαργυρώσουν τις τελευταίες καλές εμφανίσεις. Το κίνητρο (θέλει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού) και η έδρα μας ωθούν στον άσο.

 

Στην Ιταλία η Σαμπντόρια είναι αξιόπιστη φέτος ενώπιον του κοινού της, μετρώντας σε 7 αγώνες 6 νίκες και 1 ισοπαλία και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να νικήσει την προβληματική Σασσουόλο.

 

Στη Γαλλία η 18η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Λυών και τη Μαρσέιγ. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες και μαζί με τη Μονακό μοιράζονται τη 2η θέση, που είναι και ο ρεαλιστικός στόχος , μιας και η Παρί έχει ουσιαστικά “κλειδώσει” από το Δεκέμβριο το πρωτάθλημα.

 

Η Λυών έχει περισσότερη ποιότητα στην επίθεση και η Μαρσέιγ δύσκολα θα αντέξει σε μια τόσο καυτή έδρα. Θα έπρεπε πάντως να είναι πιο ψηλά ο άσος.

 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

 

575. Λέστερ – Κρ. Πάλας όβερ 1.80

 

713. Πλατανιάς – ΠΑΟΚ G.G. 2.30

 

721. Εστορίλ – Αβες 1 2.15

 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 

798. Σαμπντόρια – Σασσουόλο 1 1.65

 

848. Σπόρτινγκ – Πορτμονένσε G.G. 1.85

 

862. Λυών – Μαρσέιγ 1 1.85