Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 16:11

Στο... Πι και Φι: Εξάδα με απόδοση 110!

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Εξάδα με απόδοση 110!

Καλημέρα σας. Εύκολα παιχνίδια ή... άχαστα δεν υπάρχουν στο στοίχημα και κάθε επιλογή εμπεριέχει ρίσκο, το οποίο είναι ιδιαίτερα υψηλό αυτό το διήμερο για τη στήλη. Ενδεικτικό ότι η συνολική απόδοση της εξάδας φθάνει στο 110 και προσφέρεται για όσους παίζουν σύστημα.

Ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ, όπου η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Μπράιτον στο πρώτο χρονικά ματς της 23ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και βλέπουν ως τελικό το ματς. Η Μπράιτον εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος από τη δύναμή της και θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα η Γουέστ Μπρομ θα πάρει το τρίποντο - “οξυγόνο”.

Λίγες ώρες αργότερα, η Τότεναμ θα αναμετρηθεί με την Εβερτον και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά το 1.20 είναι πολύ χαμηλό.

Η Εβερτον με τον Αλαρντάις στον πάγκο έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και τουλάχιστον μπορεί να σκοράρει μια φορά και να επιβεβαιώσει το αουτσάιντερ G.G.

Στην Ισπανία, η δεύτερη της βαθμολογίας Ατλέτικο θέλει το τέταρτο σερί διπλό στην έδρα της Εϊμπάρ, που αποτελεί τη φετινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, μιας και απέχει μόλις ένα βαθμό από την 6η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Ατλέτικο έχει την εμπειρία να περνά από τέτοιες έδρeς και στο 1.85 θα την εμπιστευτούμε.

Από την Πριμέρα θα κρατήσουμε και τη Σεβίλλη, που θα φιλοξενηθεί από την Αλαβές. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι για να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και οι φιλοξενούμενοι για να μείνουν σε απόσταση βολής από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού, που θέλει να αντιδράσει μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι από την Μπέτις.

Στη Μπουντεσλίγκα το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι μετά τη χειμερινή διακοπή., με την Κολωνία να βρίσκεται στη χειρότερη βαθμολογική θέση από όλες τις ομάδες. Η νίκη όμως στο τελευταίο ματς του 2017 με τη Βόλφσμπουργκ έδειξε ότι υπάρχει ζωή και το διάστημα της διακοπής έδωσε την ευκαιρία για ανασύνταξη.

Το 2018 ξεκινά με ντέρμπι απέναντι στην Γκλάντμπαχ που είναι στην 6η θέση, αλλά με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Πιστεύω ότι η Κολωνία θα τα δώσει όλα για το τρίποντο και αξίζει το ρίσκο στον άσο.

Τέλος στη Σούπερ Λίγκα, ο Ατρόμητος απέχει μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή και οι μπουκ τον αντιμετωπίζουν ως ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Ετσι ο άσος στο ματς με τον Παναιτωλικό έχει υποχωρήσει στο 1.45. Η ομάδα του Αγρινίου άλλαξε πάντως προπονητή και θα αγωνιστεί με άλλη ψυχολογία. Δύσκολα πάντως να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, αλλά θα έχει ευκαιρίες να σκοράρει.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

827. Γ. Μπρομ – Μπράιτον 1 1.95

886. Τότεναμ – Εβερτον G.G. 2.10

2319. Εϊμπάρ – Ατλέτικο 2 1.85

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

935. Kολωνία – Γκλάντμπαχ 1 2.95

946. Ατρόμητος – Παναιτωλικός G.G. 2.35

 947. Αλαβές – Σεβίλλη 2 2.10