Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 15:23

Στο... Πι και Φι: Τέσσερις άσοι και δύο διπλά

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Τέσσερις άσοι και δύο διπλά

Καλημέρα σας. Μπουντεσλίγκα, Πρέμιερ Λιγκ, Καμπιονάτο και Σούπερ Λίγκα έχει το μενού της στήλης, με τη συνολική απόδοση της εξάδας να είναι 113!

Στη Γερμανία, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Αουγκσμπουργκ και θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Κολωνία, ώστε να μείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εντός έδρας στην καλή της μέρα κερδίζει τους πάντες (βλέπε 2-1 επί της Μπάγερν) και προσμένω να λυγίσει την αντίσταση της ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος.

Στην Αγγλία, η Εβερτον έχασε εύκολα το περασμένο Σάββατο από την Τότεναμ, την ώρα που η Γ. Μπρομ έπαιρνε νίκη - “οξυγόνο” με την Μπράιτον. Γι’ αυτό και ο άσος ανέβηκε στο 2.05, με τη Γ. Μπρομ να πηγαίνει στο σημερινό ματς με σαφώς καλύτερη ψυχολογία. Δεν παύει όμως να υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, ενώ δεν μπορούν να αγνοηθούν και οι κακές εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων (μία νίκη σε 11 ματς). Πάμε με την έδρα (6-1-4) και την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

Τα ίδια λίγο πολύ ισχύουν και για το Στόουκ – Χάντερσφιλντ, με τον άσο να ενισχύεται και από το γεγονός ότι ο Λάμπερτ θα κάνει σήμερα ντεμπούτο στον πάγκο (άρα και αλλαγή ψυχολογίας), αλλά και την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι.

Στην Ιταλία, η Τορίνο άλλαξε προπονητή και με τον Ματσάρι νίκησε 3-0 την Μπολόνια και πλέον θέλει να ζευγαρώσει τις επιτυχίες κόντρα στη Σασσουόλο, που έχει μόλις 2 νίκες σε 11 ματς ενώπιον του κοινού της. Σύμμαχος και η παράδοση, μιας και η Τορίνο δεν έχει χάσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής Ιντερ – Ρόμα, θα εμπιστευτούμε την ομάδα του Σπαλέτι που θέλει να πληγώσει την... πρώην του. Αμφότεροι οι μονομάχοι ήταν σε κακή κατάσταση πριν τη διακοπή και βλέπουν αυτό το ματς ως ευκαιρία για μια νέα αρχή. Η έδρα δίνει προβάδισμα στην Ιντερ.

Τέλος στη Σούπερ Λίγκα, η Λαμία δείχνει ντεφορμέ σε αντίθεση με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι 8 αγωνιστικές αήττητος και σε τροχιά Ευρώπης. Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1297. Γκλάντμπαχ – Αουγκσμπουργκ 1 1.95

1338. Εβερτον – Γ. Μπρομ 1 2.05

1341. Στόουκ – Χάντερσφιλντ 1 1.85

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1536. Σασσουόλο – Τορίνο 2 2.50

1545. Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 2 2.85

1583. Ιντερ – Ρόμα 1 2.15