Κυριακή, 28 Ιανουάριος 2018 13:26

Στοίχημα: Περνάει από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Περνάει από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ

Άκρως ενδιαφέρον είναι το κουπόνι της Κυριακής, με σπουδαίες αναμετρήσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο.

Για σήμερα έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις επιλογές, τρεις από το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου και μια από αυτό του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μαθαίνεται τα αποτελέσματα στοιχήματος πρώτοι, μέσω της livescore υπηρεσίας μας.

Κάνει το καθήκον του ο ΠΑΟΚ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 πόντους, είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και βάση όσων έχουμε δει δεν αναμένεται να κινδυνέψει, μιας και η τελευταία τριάδα των ομάδων δείχνει αρκετά αδύναμη ώστε να αντεπιτεθεί. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του παρουσιάζει ένα εξαιρετικό πρόσωπο εδώ και καιρό, καθώς προέρχεται από 10 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας δεχτεί μόλις δυο τέρματα. Συνεχίζει να βρίσκεται στο -1 από την κορυφή κι αν θέλει να φτάσει επιτέλους στον πολυπόθητο τίτλο, ματς όπως το σημερινό οφείλει να τα “καθαρίζει” εύκολα. Δείχνει σοβαρός και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει και σήμερα, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το ΠΑΟΚ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Εύκολα η Σεβίλλη

Περνάμε στην ισπανική La Liga και την κόντρα της Σεβίλλης με τη Χετάφε. Οι Σεβιγιάνοι μετά τις κακές εμφανίσεις και το ντεφορμάρισμα του Δεκεμβρίου δείχνουν να βρίσκουν και πάλι τα πατήματά τους, καθώς μετρούν τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία ματς, ενώ στο πιο πρόσφατο από αυτά επικράτησαν με 3-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Copa del Rey. Εντός έδρας είναι άκρως αποτελεσματικοί, θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της τετράδας και πιστεύουμε πως η αξιόμαχη, Χετάφε, δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στις ορέξεις τους. Εδώ, κρατάμε το Σεβίλλη -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Με το αμφίσκορο στο Λονδίνο

Συνεχίζουμε με FA Cup και την αναμέτρηση Τσέλσι – Νιουκάστλ. Η Τσέλσι απογοητεύει με την παρουσία της τη φετινή σεζόν και ιδίως το τελευταίο χρονικά διάστημα, μετρώντας δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η Νιουκάστλ από την πλευρά της μπορεί να βρίσκεται στη 15η θέση της Πρέμιερ Λιγκ όντας μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο είναι ανεβασμένη, μετρώντας δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με το αρνητικό αποτέλεσμα να έρχεται στην έδρα της Σίτι. Θεωρούμε “δεδομένο” πως η Τσέλσι θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ πιστεύουμε πως και οι “ανθρακωρύχοι” είναι σε θέση να σκοράρουν. Το G/G προσφέρεται σε απόδοση 1.91 και θα μπει στις επιλογές μας.

Υψηλό σκορ στο Κρεμόνα – Καντού

Ολοκληρώνουμε με την μπασκετική επιλογή μας, η οποία προέρχεται από το πρωτάθλημα της Ιταλίας και το παιχνίδι Κρεμόνα – Καντού. Στον πρώτο γύρο, για την δεύτερη μόλις αγωνιστική, η τότε γηπεδούχος Καντού επικράτησε με το εντυπωσιακό 97-80 και αυτό το αποτέλεσμα ήταν μια πρώτη «γεύση» για τη συμπεριφορά των δύο συνόλων. Η Κρεμόνα διατηρεί την τρίτη κορυφαία επίθεση της λίγκας με 81.6 πόντους ανά αγώνα και η Καντού διαθέτει την κορυφαία επίθεση με 87 πόντους ανά αγώνα. Η Καντού διαθέτει την χειρότερη άμυνα με παθητικό με 86.3 πόντους ανά αγώνα και η Κρεμόνα δέχεται 80 πόντους ανά αγώνα. Στο μεταξύ τους παιχνίδι είναι λογικό οι μέσοι όροι τους να ανέβουν και παρά το προσφερόμενο μεγάλο όριο, στους 170.5 πόντους, η καλύτερη επιλογή είναι το Over 170.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.