Σάββατο, 17 Φεβρουάριος 2018 14:07

Στο... Πι και Φι: Τρία διπλά και παιχνίδι με τα γκολ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Ενα από τα τελευταία χαρτιά για την παραμονή στη Μπουντεσλίγκα, παίζει σήμερα η ουραγός Κολωνία, με αντίπαλο το Αννόβερο.

Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη και αυτό σημαίνει ότι θα ρισκάρουν. Κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί το άνετο βαθμολογικά Αννόβερο και να σκοράρει. Προσμένουμε ματς με ρυθμό και πολλά γκολ. Με την πλάτη στον... τοίχο θα αγωνιστεί και το Αμβούργο κόντρα στη Λεβερκούζεν, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Η Λεβερκούζεν όμως υπερέχει σε όλα, σκοράρει εύκολα σε αντίθεση με το Αμβούργο και προσμένω να αντιδράσει μετά την εντός έδρας ήττα από τη Χέρτα.

Στο Καμπιονάτο, η Ιντερ επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 8 αγωνιστικές (2-1 τη Μπολόνια) και έχει βατό πρόγραμμα ώστε να χτίσει σερί νικών και να μείνει στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σήμερα θα φιλοξενηθεί από τη Τζένοα που είναι στη μέση της βαθμολογίας και την επομένη θα υποδεχτεί την ουραγό Μπενεβέντο. Το ματς με τον υψηλότερο δείκτη δυσκολίας είναι σαφώς το σημερινό. Η Τζένοα είναι πάντως πιο δυνατή εκτός, απ’ ότι εντός (μόνο 2 νίκες σε 11 αγώνες) και εύκολα ή δύσκολα η Ιντερ θα φύγει με το τρίποντο.

Την Κυριακή ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι Τορίνο – Γιουβέντους. Η Τορίνο είναι αήττητη στα τελευταία πέντε ματς και θα τα δώσει όλα για τη νίκη απέναντι στο μεγάλο της αντίπαλο. Η Γιουβέντους προέρχεται από το μεσοβδόμαδο ματς με την Τότεναμ, στο οποίο έδειξε αμυντικές αδυναμίες.

Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το αμφίσκορο, μιας και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά.

Το G.G. θα είναι η επιλογή και στο Ρότσντειλ – Τότεναμ, για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Αγγλίας. Για τη Ρότσντειλ, που μετέχει στην Α’ Αγγλίας είναι το ματς της χρονιάς. Με την ώθηση της κερκίδας και τον ενθουσιασμό ένα γκολ μπορεί να το πετύχει, κόντρα στην Τότεναμ που θα παίξει με αλλαγές λόγω και της κόπωσης από τον αγώνα με τη Γιουβέντους.

Στη Γαλλία, η Λυών μετά από 3 σερί ήττες, έδειξε τα... δόντια της την Πέμπτη με τη Βιγιαρεάλ για το Γιουρόπα Λιγκ και με κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να νικήσει τη νεανική Λιλ, που διεκδικεί την παραμονή. Το διπλό άλλωστε είναι μονόδρομος στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

912. Κολωνία – Αννόβερο όβερ 1.80

913. Αμβούργο – Λεβερκούζεν 2 1.95

1136. Tζένοα – Ιντερ 2 2.10

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1264. Τορίνο – Γιουβέντους G.G. 1.82

1425. Ρότσντειλ – Τότεναμ G.G. 2.15

1426. Λιλ – Λυών 2 1.80