Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018 13:24

Στο... Πι και Φι: Ευκαιρία για Σπαλ, “τελικός” για Κολωνία

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Ευκαιρία για Σπαλ, “τελικός” για Κολωνία

Καλημέρα σας. Πολύ μεγάλα ντέρμπι έχουμε μπροστά μας αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Μίλαν – Ιντερ, Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι, αλλά ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αξία υπάρχει και στα λιγότερο εμπορικά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, στο Καμπιονάτο η Σπαλ υποδέχεται τη Μπολόνια και έχει την ευκαιρία με νίκη να ανέβει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς η Κροτόνε που βρίσκεται ακριβώς από πάνω, παίζει εκτός με την Τορίνο και δύσκολα θα κάνει διπλό.

Η Μπολόνια είναι στο +13 από τη ζώνη και το μονόπλευρο κίνητρο μας οδηγεί στον άσο. Από την Ιταλία θα κρατήσουμε και το όβερ στην αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Φιορεντίνα, με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες δεν κυνηγούν κάτι και θα παίξουν ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες.

Στη Γερμανία, η Αουγκσμπουργκ εντυπωσιάζει φέτος και έχει ίδιους βαθμούς με τη Χοφενχάιμ, την οποία υποδέχεται σήμερα.

Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Τα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ και προσμένουμε ένα ακόμα παιχνίδι με ρυθμό και πολλά τέρματα.

Την Κυριακή η Κολωνία θα φιλοξενήσει τη Στουτγάρδη σ’ ένα ματς δίχως αύριο για τους γηπεδούχους, καθώς μόνο με νίκη θα ελπίζουν σε παραμονή. Η Κολωνία προέρχεται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με ανατροπή επί της Λειψίας και δείχνει ότι το πιστεύει. Με την ώθηση της κερκίδας μπορεί να λυγίσει τη Στουτγάρδη, που μακριά από το γήπεδό της χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής της (1 νίκη σε 12 αγώνες).

Στην Πρέμιερ Λιγκ., η Λέστερ είναι 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη, αλλά πετυχαίνει τη Μπόρνμουθ σε κακό φεγγάρι και στην έδρα της τέτοιους αντιπάλους έχει τον τρόπο να τους κερδίζει. Στη Γαλλία η Λυών κατέβασε... διακόπτη μετά τη μεγάλη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν συμπληρώνοντας πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και η νίκη της στο ματς με τη Μονπελιέ έχει ανέβει στο 2.15. Ποντάρουμε στην αντίδραση της Λυών, που έχει μεν κενά στα μετόπισθεν, αλλά εύκολο γκολ σε αντίθεση με τους γηπεδούχους.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

912. Σπαλ – Μπολόνια 1 2.25

922. Αουγκσμπουργκ – Χοφενχάιμ όβερ 1.70

973. Λέστερ – Μπόρνμουθ 1 1.75

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1146. Μονπελιέ – Λυών 2 2.15

2778. Ουντινέζε – Φιορεντίνα όβερ 1.90

2362. Κολωνία – Στουτγάρδη 1 2.20