Σάββατο, 10 Μάρτιος 2018 13:02

Στο... Πι και Φι: Με τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Με τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι

 

Καλημέρα σας. Το μεγάλο ντέρμπι στο Νησί Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι δύο ομάδες έχουν χάσει το τρένο του τίτλου, αλλά το γόητρο παίζει μεγάλο ρόλο. Επιπλέον ο νικητής θα έχει τον πρώτο λόγο για τη δεύτερη θέση, πίσω από τη Σίτι.

Η ομάδα του Μουρίνιο δίνεται φαβορί λόγω έδρας, αλλά αυτή την εποχή η Λίβερπουλ του Κλοπ είναι φορμαρισμένη και σε καλύτερη κατάσταση. Με την ταχύτητα που τη διακρίνει στην επίθεση δύσκολα θα μείνει στο μηδέν και αν είναι σοβαρή στα μετόπισθεν, θα κάνει στο “Ολντ Τράφορντ”, ότι και το 2014 (διπλό). Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο.

Λίγη ώρα αργότερα η Γουέστ Χαμ θα υποδεχτεί τη Μπέρνλι και θέλει πάση – θυσία τη νίκη για να μείνει πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό Η Μπέρνλι είναι στο +13 από τη ζώνη και παίζει με σύμμαχο την έλλειψη άγχους. Το μονόπλευρο κίνητρο μας ωθεί στον άσο.

Στη Γερμανία η Χέρτα δεν είναι φέτος αξιόπιστη στο Βερολίνο. Για την ακρίβεια έχει απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων (4-4-4), αλλά σήμερα θα βρει μια ομάδα που χάνεται μακριά από το γήπεδό της. Η Φράιμπουργκ μετρά μόλις ένα διπλό σε 12 εξόδους και είναι ευκαιρία για τη Χέρτα να πάρει τη νίκη, ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες (μπαράζ παραμονής).

Στο Βέλγιο θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και οι τιμές είναι προσαρμοσμένες με το κίνητρο των ομάδων. Η Μαλίν παίζει μια κατηγορία, με αντίπαλο τη βαθμολογικά αδιάφορη Μπέβερεν και με την ώθηση του κόσμοι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να φθάσει στο τρίποντο.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα θα αρκεστεί στη δεύτερη θέση και ρίχνει περισσότερο το βάρος στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Θέλτα έχει τους παίκτες ώστε να σκοράρει και το G.G. πληρώνει εξαιρετικά (2.02, σε αντίθεση με τον άσο (μόλις 1.30).

Στην Ιταλία η Μίλαν μπορεί να έχασε μεσοβδόμαδα από την Αρσεναλ στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά μέχρι την Πέμπτη έτρεχε αήττητο σερί 13 αγώνων. Επίσης “καίγεται” για το διπλό ώστε να τσεκάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η Τζένοα είναι βαθμολογικά άνετη και στο γήπεδό της έχει μόλις 3 νίκες σε 12 αγώνες. Στο 2.25 το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1591. Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ 2 2.80

1618. Xέρτα – Φράιμπουργκ 1 1.95

1673. Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι 1 2.05

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1799. Μαλίν – Μπέβερεν 1 1.55

1825. Ατλέτικο – Θέλτα G.G. 2.02

1842. Τζένοα – Μίλαν 2 2.25