Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018 13:20

Στο... Πι και Φι: Ασοι το Σάββατο, G.G. την Κυριακή

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Η Σεβίλλη στάθηκε καλά, μεσοβδόμαδα στο Μόναχο στη ρεβάνς με τη Μπάγερν (0-0), αλλά έμεινε με τις εντυπώσεις και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 1-2.

Η προσοχή πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, όπου μετά τη συντριβή από τη Θέλτα βρέθηκε εκτός εξάδας και “καίγεται” για το τρίποντο απέναντι στη Βιγιαρεάλ, που επίσης προέρχεται από ήττα και μάλιστα εντός έδρας από τη Μπιλμπάο.

Η Βιγιαρεάλ έχει ένα βαθμό περισσότερο από τη Σεβίλλη και βρίσκεται στην 6η θέση που δίνει εισιτήριο για Ευρώπη. Ως εκ τούτου για να διατηρήσει το προβάδισμα θα πρέπει να μην ηττηθεί. Κάτι δύσκολο με βάση τις τελευταίες εμφανίσεις (είχε προηγηθεί και η ήττα από την τελευταία Μάλαγα). Περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού. Από την Ισπανία θα κρατήσουμε και το αμφίσκορο στην αναμέτρηση της Χετάφε με την Εσπανιόλ. Πρόκειται για ομάδες, που δεν κυνηγούν κάτι και απελευθερωμένες από το άγχος μπορούν να προσφέρουν ένα ματς με αρκετά γκολ. Το G.G. δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ,.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Κρίσταλ Πάλας βλέπει ως τελικό για την παραμονή το ματς με τη μισητή Μπράιτον, η οποία ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί, αλλά με 7 βαθμούς διαφορά από τη ζώνη είναι κοντά στη σωτηρία.

Οι γηπεδούχοι απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από την ανεπιθύμητη 18η θέση και περιμένω να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Την ίδια ώρα η Σουόνσι, που επίσης μάχεται για την παραμονή, θα υποδεχτεί τη βαθμολογικά αδιάφορη Εβερτον και θέλει μόνο νίκη για να ανασάνει, καθώς ακολουθούν η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι. Πάμε με την ομάδα που έχει το κίνητρο.

Στο Καμπιονάτο Μίλαν και Νάπολι θέλουν τη νίκη στο μεταξύ τους ντέρμπι για διαφορετικούς λόγους. Η πρώτη για να βγει στην Ευρώπη και η Νάπολι για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Αντί να ψάξουμε για σημείο, ποντάρουμε στο να σκοράρει από μία φορά η κάθε ομάδα.

Στη Γερμανία η Λειψία έχει χάσει έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και πάει στη Βρέμη με μοναδικό στόχο το διπλό.

Η Βέρντερ όμως θα της βάλει δύσκολα και εντός έδρας βρίσκει εύκολα το δρόμο για τα δίχτυα. Επιλογή το G.G.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

589. Σεβίλλη – Βιγιαρέάλ 1 1.75

672. Κρ. Πάλας – Μπράιτον 1 1.80

674. Σουόνσι – Εβερτον 1 2.40

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

798. Μίλαν – Νάπολι G.G. 1.72

847. Βέρντερ – Λειψία G.G. 1.50

865. Χετάφε – Εσπανιόλ G.G. 1.92