Σάββατο, 28 Απρίλιος 2018 13:35

Στο... Πι και Φι: “Μιλάει” το κίνητρο

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία και Ελλάδα έχει το μενού της στήλης αυτό το διήμερο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Σαουθάμπτον φιλοξενεί τη Μπόρνμουθ και μόνο με νίκη θα ελπίζει σε παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και το μονόπλευρο κίνητρο έχει ρίξει τον άσο στο 1.60.

Την ίδια ώρα η σωσμένη Νιούκαστλ υποδέχεται την ουραγό Γ. Μπρομ, η οποία όμως παλεύει τα παιχνίδια. Απόδειξη η εκτός έδρας νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ισοπαλία με τη Λίβερπουλ, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0. Περιμένουμε ματς με γκολ και από τις δύο πλευρές.

Στο Σαμπιονά, η Τρουά βρίσκεται στο -5 από τις θέσεις της σωτηρίας και αν δεν κερδίσει την άνετη Καέν, τότε θα δώσει είτε αγώνα μπαράζ (ισοβαθμεί με τη Λιλ), είτε θα υποβιβαστεί απευθείας. Ποντάρουμε στη νίκη ελπίδας των γηπεδούχων.

Την Κυριακή, η Κροτόνε θα αναμετρηθεί με τη Σασσουόλο στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας στο Καμπιονάτο και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά των 2 βαθμών από τις τελευταίες θέσεις. Πάμε και εδώ με την ομάδα που έχει το κίνητρο, μιας και η Σασσουόλο έδιωξε το άγχος για την παραμονή, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Φιορεντίνα. Αντίθετα η Ουντινέζε με 11 σερί ήττες κινδυνεύει με υποβιβασμό. Το θετικό είναι ότι βρίσκει απέναντί της την ουραγό και υποβιβασμένη Μπενεβέντο, ενώ θα έχει και νέο προπονητή στον πάγκο. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με τη ψυχολογία στα ύψη ύστερα από το απίστευτο διπλό στο “Σαν Σίρο” με τη Μίλαν, αλλά η Ουντινέζε δεν έχει άλλα περιθώρια. Είναι καλύτερη ομάδα και “καίγεται” για τη νίκη.

Στη Σούπερ Λίγκα, Λεβαδειακός και Ατρόμητος πέτυχαν τους στόχους τους και δεν έχουν κανένα άγχος στο μεταξύ τους ματς. Το όβερ σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει να παιχτεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

904. Νιούκαστλ – Γ. Μπρομ όβερ 1.85

905. Σαουθάμπτον – Μπόρνμουθ 1 1.60

970. Τρουά – Καέν 1 2.10

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1011. Κροτόνε – Σασσουόλο 1 2.05

1040. Μπενεβέντο – Ουντινέζε 2 1.90

1096. Λεβαδειακός – Ατρόμητος όβερ 2.00