Σάββατο, 05 Μάιος 2018 12:37

Στο... Πι και Φι: Ωρα νίκης για Λεβερκούζεν

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Ωρα νίκης για Λεβερκούζεν

Καλημέρα σας. Η Λεβερκούζεν έχασε δικό της ματς με τη Στουτγάρδη και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Το διπλό στη Βρέμη είναι μονόδρομος αν θέλει να παίζει τη νέα σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Βέρντερ διατηρεί μεν εντυπωσιακό αήττητο ενώπιον του κοινού της (11 ματς), αλλά δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα.

Μονόπλευρο κίνητρο υπάρχει και στην αναμέτρηση της Στόουκ με την Κρ. Πάλας. Αν δεν νικήσει η Στόουκ, αποχαιρετά την Πρέμιερ Λιγκ και στο 2.35 θα της δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία. Λίγες ώρες αργότερα η Σαουθάμπτον, που επίσης μάχεται για την παραμονή, θα αναμετρηθεί με την αδιάφορη βαθμολογικά Εβερτον. Η τελευταία όμως έδειξε ότι δεν χαρίζεται (2-0 εκτός έδρας την Χάντερσφιλντ) και σε τιμές φαβορί δεν μπορούμε να ποντάρουμε μια ομάδα που έχει μόλις δύο διπλά σε 17 αγώνες. Προσμένουμε όμως να δώσει μεγάλη μάχη, αλλά δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Το όβερ στο 1.90.

Στην Ιταλία η Φιορεντίνα προέρχεται από το θρίαμβο 3-0 επί της Νάπολι και διατηρεί ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο. Με τη ψυχολογία στα ύψη μπορεί να περάσει από την έδρα της αδιάφορης Τζένοα.

Στη Β’ Γερμανίας, η Γκρόιτερ Φιρτ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και το κυριακάτικο ματς με τη Ντούισμπουργκ είναι τελικός. Η Ντούισμπουργκ σώθηκε και η Γκρόιτερ ότι έχει πετύχει μέχρι σήμερα, το οφείλει στην έδρα της (μόνο ένα διπλό εκτός). Το τεράστιο κίνητρο των γηπεδούχων έχει ρίξει τον άσο στο 1.70.

Στην Ισπανία η Χετάφε φιλοξενείται από την υποβιβασμένη Λας Πάλμας και θέλει τους τρεις βαθμούς για να μείνει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Εκτός έδρας όμως δεν είναι το ίδιο αξιόπιστη και η Λας Πάλμας χωρίς άγχος, μπορεί να βάλει δύσκολα, όπως έκανε την προηγούμενη αγωνιστική στην Εσπανιόλ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1770. Στόουκ – Κρ. Πάλας 1 2.35

1811. Βέρντερ Βρέμης – Λεβερκούζεν 2 1.80

1886. Εβερτον – Σαουθάμπτον όβερ 1.90

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1965. Τζένοα – Φιορεντίνα 2 1.90

1982. Γκρόιτερ Φιρτ – Ντούισμπουργκ 1 1.70

2050. Λας Πάλμας – Χετάφε όβερ 1.80