Σάββατο, 19 Μάιος 2018 17:19

Στο... Πι και Φι: Στα χέρια της Μίλαν το εισιτήριο για Γιουρόπα

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Στα χέρια της Μίλαν το εισιτήριο για Γιουρόπα

Καλημέρα σας. Μετά την Αγγλία και την Γερμανία, πέφτει πλέον η “αυλαία” σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, καθώς και σε αρκετά ακόμα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στο Καμπιονάτο ο τίτλος έχει κριθεί (Γιουβέντους) και το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη της παραμονής, αλλά και στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Μίλαν με την ισοπαλία που απέσπασε από την Αταλάντα, εξασφάλισε την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ και αν κερδίσει τη Φιορεντίνα θα προκριθεί απευθείας στους ομίλους. Η Φιορεντίνα χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βγει στην Ευρώπη και ουσιαστικά τέθηκε εκτός στόχου μετά την ήττα από την Κάλιαρι. Το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται στα χέρια της Μίλαν και δεν θα το.. χάσει.

Στην Πριμέρα η Ατλέτικο με νωπές τις μνήμες από την κατάκτηση του τροπαίου στο Γιουρόπα, θα υποδεχτεί την Εϊμπάρ σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικό ματς. Υπάρχει όμως η ιδιαιτερότητα ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι του Τόρες με τη φανέλα της Ατλέτικο και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κλείσουν με νίκη τη σεζόν.

Στη Β’ Ισπανίας, η Βαγιαδολίδ θέλει να μπει στα πλέι -οφ ανόδου και δεν έχει περιθώρια για απώλειες κόντρα στην υποβιβασμένη Λόρκα.

Στη Γαλλία θα διεξαχθεί η 38η και τελευταία αγωνιστική, με την Τουλούζ να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και να παίζει με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην αδιάφορη Γκινγκάμπ. Η Τουλούζ θέλει νίκη και ήττα της Καέν από την Παρί για να μείνει. Αν δεν κερδίσει, κινδυνεύει να υποβιβαστεί απευθείας εφόσον Τρουά κερδίσει τη Μονακό. Οπως και να ‘χει η νίκη είναι μονόδρομος είτε για να ελπίζει σε παραμονή μέσω μπαράζ, είτε για να σωθεί από σήμερα.

Το μονόπλευρο κίνητρο έχει ρίξει τον άσο στο 1.50. Στο Ντιζόν – Ανζέ δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα, αφού αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή. Η Ντιζόν δείχνει πιο ορεξάτη όμως και λόγω έδρας θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο.

Τέλος στη Βραζιλία, η 4η στη βαθμολογία Γκρέμιο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, σε αντίθεση με την Παρανά που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1265. Λόρκα – Βαγιαδολίδ 2 1.78

1274. Ντίζον – Ανζέ 1 2.10

1283. Τουλούζ – Γκινγκπάμπ 1 1.50

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1402. Μίλαν – Φιορεντίνα 1 1.75

1417. Ατλέτικο – Εϊμπάρ 1 1.55

1435. Παρανά – Γκρέμιο 2 1.80