Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2018 14:14

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση ο Παναθηναϊκός

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση ο Παναθηναϊκός

 

Στις φιλικές αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων επικεντρώνεται για ακόμη μια ημέρα η προσοχή στο στοιχηματικό πρόγραμμα.

Δράση υπάρχει επίσης στη Β’ Ισπανίας (πλέι οφ ανόδου), όπως επίσης και στην ελληνική Stoiximan.gr Basket League, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα Μουντιάλ, με τις ημέρες και ώρες των αγώνων, τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και τα γήπεδα στα οποία θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις.

Το έχει ξανακάνει στο ΣΕΦ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έκαναν μια απ’ τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν στο χειρότερο δυνατό σημείο πριν από μερικές ημέρες στο «Νίκος Γκάλης», την ίδια στιγμή που οι ερυθρόλευκοι ήταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και εύστοχοι. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι ξαφνικά ο Ολυμπιακός έγινε η τέλεια ομάδα, ούτε ότι εξαφανίστηκαν τα δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα που έχει παρουσιάσει το τελευταίο δίμηνο, ωστόσο πιστώνεται το γεγονός ότι… μυρίστηκε αίμα και άρπαξε την ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός θέλει απόψε τη νίκη για να ανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας, το έχει κάνει δύο φορές φέτος στο ΣΕΦ και αν είναι λίγο φυσιολογικά εύστοχος μπορεί να την πετύχει. Επιλογή ο Παναθηναϊκός +4.5 σε απόδοση 1.83.

Χαμηλό σκορ στη Γερμανία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Άλμπα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου για τα πλέι-οφ της γερμανικής μπασκετικής λίγκας. Η Άλμπα επικράτησε στο Μόναχο με 95-106 της Μπάγερν και «έκλεψε» το πλεονέκτημα της έδρας, προηγούμενη πλέον 1-0 στη σειρά. Μοιάζει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάστασή, σε κάθε αγώνα αναδεικνύεται κάποιος διαφορετικός πρωταγωνιστής και αυτό προσφέρει πολλές λύσεις. Αυτό που την ευνοεί είναι η πτώση των επιθετικών επιδόσεων της Μπάγερν όταν παίζει μακριά από το Μόναχο αφού εκτός έδρας σκοράρει 83.3 πόντους ανά αγώνα, ενώ εντός έδρας σκοράρει 91.3 πόντους ανά αγώνα. Καλή επιλογή από το δεύτερο τελικό είναι το Under 170.5 σε απόδοση 1.91.

Με το No Goal στην Ισπανία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Βαγιαδολίδ – Σπόρτινγκ Χιχόν5. Πρόκειται για τον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ ανόδου της Β’ Ισπανίας ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήταν αρκετά κοντά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Η Βαγιαδολίδ τερμάτισε στην 5η θέση με 57 πόντους, με τη Χιχόν να καταλήγει 4η με 71 πόντους. Οι γηπεδούχοι πήραν πέντε νίκες στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (5-1-1), εντός έδρας είναι αρκετά αποτελεσματικοί, σήμερα υποδέχονται μια ομάδα που έκλεισε πολύ άσχημα την κανονική περίοδο με τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έρχεται από τρεις σερί εκτός έδρας ήττες. Με δεδομένο ότι ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Χιχόν, θεωρούμε ότι σήμερα το ματς θα είναι «κλειστό», αμφότερες οι ομάδες θα είναι πολύ προσεκτικές και δε θα πάρουν ρίσκα. Επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.