Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 13:32

Στο... Πι και Φι: Να δώσει απαντήσεις θέλει η Βραζιλία

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Να δώσει απαντήσεις θέλει η Βραζιλία

Καλημέρα σας. Βραζιλία – Κόστα Ρίκα, Νιγηρία – Ισλανδία και Σερβία – Ελβετία έχει το σημερινό μενού στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με... ορεκτικό τη Βραζιλία, που θα παίξει στις 3 μ.μ.

Τρεις ώρες αργότερα Νιγηρία και Ισλανδία θα λύσουν τις διαφορές τους και η αυλαία κλείνει στις 9 μ.μ. με τους Σέρβους και τους Ελβετούς. Το πρώτο και το τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας είναι για την δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου και το Νιγηρία – Ισλανδία για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει μόνο στον αγώνα της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα, μιας και οι Βραζιλιάνοι είναι σύμφωνα με τους μπουκ και το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην πρεμιέρα πάντως, αν και προηγήθηκαν με εξαιρετικό γκολ του Κοουτίνιο, είδαν την Ελβετία να ισοφαρίζει και να τους στερεί τη νίκη. Η ισοπαλία (1-1) έδωσε τροφή για κριτική και ήρθε η ώρα για την “Σελεσάο” να δώσει απαντήσεις. Περιμένουμε νίκη της Βραζιλίας με αρκετά γκολ, παρότι η Κόστα Ρίκα θα παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς. Οπως έκανε και με τη Σερβία, αλλά δεν απέφυγε την ήττα (0-1). Το συνδυαστικό στοίχημα άσος και όβερ 2,5 ανεβάζει την απόδοση στο 1.65.

ΠΡΟΤΑΣΗ

2733. Βραζιλία – Κόστα Ρίκα 1 και όβερ 2,5 1.65