Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 14:05

Στο... Πι και Φι: Για την πρωτιά η Ουρουγουάη, για το γόητρο η Αίγυπτος

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Για την πρωτιά η Ουρουγουάη, για το γόητρο η Αίγυπτος

 

Καλημέρα σας. Με τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής πέφτει σήμερα η "αυλαία" στον πρώτο και στον δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ.

Στο πρώτο γκρουπ η πρόκριση έχει ξεκαθαρίσει (Ρωσία Ουρουγουάη) σε αντίθεση με το δεύτερο, όπου το Ιράν θέλει να μπει σφήνα στα φαβορί Ισπανία και Πορτογαλία. Το Ιράν θα αντιμετωπίσει απόψε (9 μ.μ.) την Πορτογαλία και η Ισπανία την ίδια τώρα το Μαρόκο που έχει αποκλειστεί. Δύο ματς που δεν θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά.

Νωρίτερα στις 5 μ.μ. η Ουρουγουάη θα ανταμώσει με τη Ρωσία και η Σαουδική Αραβία με την Αίγυπτο. Ουρουγουάη και Ρωσία με 6 βαθμούς έχουν τσεκάρει το εισιτήριο για τους "16", ενώ Σαουδική Αραβία και Αίγυπτος με δύο ήττες έχουν αποκλειστεί. Συνεπώς έχουμε να κάνουμε με ένα ντέρμπι πρωτιάς και ένα ματς αδιάφορων ομάδων.

Η Ρωσία βγαίνει πρώτη και με ισοπαλία, αφού έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Ουρουγουάη, που θέλει μόνο τρίποντο για να βγει πρώτη. Οι διοργανωτές προέρχονται από εντυπωσιακές εμφανίσεις και αποτελέσματα, ενώ έχουν σύμμαχο και τον κόσμο. Πιστεύουμε όμως ότι η Ουρουγουάη υπερέχει σε εμπειρία και ποιότητα και στο 2.45 θα την στηρίξουμε.

Στο έτερο ματς του πρώτου ομίλου, οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι. Η Αίγυπτος είναι καλύτερη ομάδα, διαθέτει έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο (Σαλάχ) και ποντάρουμε στο ότι θα πάρει τη νίκη γοήτρου. Η Σαουδική Αραβία άλλωστε είναι από τις χειρότερες ομάδες που έχουμε δει στο Μουντιάλ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

2309. Ουρουγουάη - Ρωσία 1 2.45

2318. Σαουδική Αραβία - Αίγυπτος 2 1.70