Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 15:08

Στο... Πι και Φι: Καρδιοχτύπια για την πρόκριση

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Σε τρίτο και τέταρτο όμιλο πέφτουν σήμερα τα φώτα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς θα διεξαχθεί η 3η και τελευταία αγωνιστική.

Γαλλία και Κροατία, αντίστοιχα έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους “16” και Δανία, Αυστραλία, Νιγηρία, Αργεντινή και Ισλανδία παλεύουν για δύο εισιτήρια.

Στον 3ο όμιλο η Γαλλία έχει 6 βαθμούς, η Δανία 4, η Αυστραλία 1, ενώ το Περού δεν έχει βαθμό. Η Γαλλία θα αναμετρηθεί στις 5 μ.μ. με τη Δανία και με νίκη ή ισοπαλία εξασφαλίζει την πρώτη θέση. Η Δανία χρειάζεται ένα βαθμό για να μην μπλέξει σε σενάρια, αν την ίδια ώρα η Αυστραλία κερδίσει το Περού. Οι μπουκ έχουν ρίξει αισθητά την ισοπαλία στο Γαλλία – Δανία που βολεύει και τις δύο ομάδες, αλλά θα μείνουμε αμέτοχοι. Αντίθετα θα ποντάρουμε στο όβερ στο έτερο ματς του ομίλου, μιας και η Αυστραλία θέλει νίκη με ευρύ σκορ για να πάρει από τη Δανία το εισιτήριο ( υστερεί στη διαφορά τερμάτων). Από την άλλη το Περού θα ψάξει χωρίς άγχος ένα γκολ στο Μουντιάλ για το γόητρο.

Στον τέταρτο όμιλο θα έχουμε καρδιοχτύπια για την πρόκριση, μιας και όλοι έχουν ελπίδες να περάσουν στα νοκ – άουτ. Η Κροατία με 6 βαθμούς είναι η μόνη που δεν αγχώνεται, αφού έχει τσεκάρει το εισιτήριο, ενώ θα πρέπει να δούμε απίθανα σκορ για να χάσει την πρωτιά. Στη δεύτερη θέση είναι η Νιγηρία με 3 βαθμούς, ενώ Αργεντινή και Ισλανδία έχουν από ένα βαθμό. Στις 9 μ.μ. η Ισλανδία θα παίξει με την Κροατία και η Νιγηρία με την Αργεντινή. Ισλανδία και Αργεντινή θέλουν μόνο το τρίποντο για να ελπίζουν, ενώ η Νιγηρία περνά και με ισοπαλία, αν δεν κερδίσει η Ισλανδία με μεγάλο σκορ την Κροατία. Οι Κροάτες ενδέχεται να προφυλάξουν παίκτες, όποτε δεν γνωρίζουμε τι πρόσωπο θα παρουσιάσουν.

Το Νιγηρία – Αργεντινή έχει τα χαρακτηριστικά ενός νοκ – άουτ παιχνιδιού. Είναι η τελευταία ευκαιρία του Μέσι και της... παρέας του να αποφύγουν το κάζο, μένοντας τόσο νωρίς εκτός Μουντιάλ.

Το 1.40 όμως είναι πολύ λίγο για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και με δεδομένο ότι η Αργεντινή θα πνίγεται από το άγχος και η Νιγηρία έρχεται από νίκη ψυχολογίας. Επιλέγουμε το όβερ, περιμένοντας ένα ματς ροντέο ή ξέσπασμα των Αργεντινών αν πετύχουν νωρίς το γκολ νωρίς που θα τους λύσει τα πόδια.

ΠΡΟΤΑΣΗ

2742. Αυστραλία – Περού όβερ 1.90

2745. Νιγηρία – Αργεντινή όβερ 1.70