Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018 13:56

Στοίχημα: Με Βέλγιο και Κολομβία (video)

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Με Βέλγιο και Κολομβία (video)

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τις αναμετρήσεις των δύο τελευταίων γκρουπ.

Αγγλία και Βέλγιο έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία τους στους “16” και το μεταξύ τους παιχνίδι θα κρίνει την 1η θέση, ενώ στον 8ο όμιλο Ιαπωνία, Σενεγάλη και Κολομβία θα “παλέψουν” για την πρόκριση, με την Πολωνία να έχει ήδη αποκλειστεί. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Βέλγιο με κάλυψη

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Αγγλία – Βέλγιο. Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ισοβαθμούν με έξι πόντους, όποια κερδίσει θα πάρει την 1η θέση, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, η κορυφή θα κριθεί απ’ το έβδομο κριτήριο, αυτό του fair play (κάρτες), αφού οι δύο ομάδες θα είναι ισόπαλες στα προηγούμενα έξι. Αγγλία και Βέλγιο ήταν από την αρχή τα φαβορί του ομίλου τους, φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν πετυχαίνοντας από δύο νίκες. Τα “τρία λιοντάρια” δυσκολεύτηκαν στην πρεμιέρα κόντρα στην Τυνησία (νίκη 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις), οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν έχουν αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα μέχρι στιγμής. Οι προπονητές των δύο ομάδων θα προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές, η άμυνα της Αγγλίας έχει δείξει μέχρι στιγμής κάποια σημάδια αστάθειας ακόμη και απέναντι σε μη ποιοτικούς αντιπάλους, το Βέλγιο μεσοεπιθετικά είναι... φωτιά, θα του δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα σήμερα και θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 1.96 στην Winmasters (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Χωρίς σκοπιμότητες

Συνεχίζουμε με το έτερο ματς του 7ου ομίλου, Παναμάς – Τυνησία. Έχοντας να αντιμετωπίσουν Αγγλία και Βέλγιο, ήταν ξεκάθαρο ότι αμφότεροι οι σημερινοί αντίπαλοι θα είχαν πολύ δύσκολο έργο σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε. Ολοκληρώνουν απόψε την παρουσία τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σίγουρα θα θέλουν να το κάνουν με μία καλή εμφάνιση. Θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, δεν έχουν λόγο να παίξουν αμυντικά, περιμένουμε ένα ματς που θα έχει αρκετά τέρματα και θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.80.

Κερδίζει η Κολομβία

Περνάμε στον 8ο όμιλο και την αναμέτρηση Σενεγάλη – Κολομβία. Οι Αφρικανοί άφησαν καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα, επικράτησαν 2-1 της Πολωνίας, ωστόσο τη 2η αγωνιστική προβλημάτισαν, καθώς προηγήθηκαν δύο φορές στο ματς με την Ιαπωνία, αλλά ισοφαρίστηκαν σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Η Κολομβία, από την πλευρά της, την 1η αγωνιστική έμεινε με δέκα παίκτες στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ιαπωνία, ηττήθηκε με 1-2, ωστόσο στη συνέχεια έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες κόντρα στην Πολωνία και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα επιβλήθηκε 3-0. Όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει σήμερα προκρίνεται στην επόμενη φάση χωρίς να την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου (Ιαπωνία – Πολωνία), οι Σενεγαλέζοι βολεύονται και με ισοπαλία, αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι διαθέτουν ποιοτικότερο σύνολο και δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση, θα πάμε με το “διπλό” σε απόδοση 1.90.

Με το κίνητρο της Ιαπωνίας

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με τον αγώνα Ιαπωνία – Πολωνία. Λίγοι υπολόγιζαν στους Ιάπωνες στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, αυτοί, όμως, απέδειξαν ότι διαθέτουν και την ποιότητα και τον χαρακτήρα για να συνεχίσουν. Στην πρεμιέρα εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα απέναντι στην Πολωνία από το ξεκίνημα του αγώνα και επικράτησαν με 2-1, ενώ στη συνέχεια μπορεί να έμειναν δύο φορές πίσω στο σκορ κόντρα στην Κολομβία, αλλά κατόρθωσαν να “σώσουν” τον βαθμό (2-2). Αν δεν ηττηθούν σήμερα, θα περάσουν σίγουρα στην επόμενη φάση, μπορεί να το κάνει ακόμη και αν ηττηθεί, ωστόσο απέναντι στην απογοητευτική Πολωνία, η οποία στα δύο πρώτα παιχνίδια της δεν έδειξε... τίποτα, οι Ιάπωνες έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Για να περιορίσουμε το ρίσκο, θα πάμε με τον 1 DNB, σε απόδοση 1.89 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις αναλύσεις και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ

Αγγλία – Βέλγιο

Παναμάς – Τυνησία

Σενεγάλη – Κολομβία

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/euhp0ReIc34" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Ιαπωνία – Πολωνία