Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 14:22

Στο... Πι και Φι: Εμπιστοσύνη στην έδρα

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Εμπιστοσύνη στην έδρα

Καλημέρα σας. Το 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Ρωσίας πέρασε στην ιστορία, με τη Γαλλία να νικά στον τελικό την Κροατία και να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο, όπως είχε προβλέψει η στήλη.
Το στοίχημα όμως δεν τελειώνει ποτέ, καθώς πέρα από τις μάχες της Ευρώπης, ξεκινούν σταδιακά και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αυτό το τριήμερο έχουμε πρεμιέρα σε Ελβετία, Τσεχία, Πολωνία και Μεξικό.
Στην Ελβετία, η Ζυρίχη κατέκτησε πέρυσι το κύπελλο και την 4η θέση και ξεκινά με φιλοδοξίες τη νέα σεζόν, ενώ αντίθετα η Τουν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα με συνέπεια να παραχωρεί όσους παίκτες της της ξεχωρίζουν. Αν και πρεμιέρα, θα εμπιστευτούμε τη Ζυρίχη κόντρα σε υποδεέστερο αντίπαλο.
Στην Πολωνία η πρωταθλήτρια Λέγκια θα υποδεχτεί τη Ζαγκλέμπιε και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Τόσο λόγω διαφοράς δυναμικότητας, όσο και ετοιμότητας, μιας και μεσοβδόμαδα έδωσε αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Από το εν λόγω πρωτάθλημα θα κρατήσουμε και το αμφίσκορο στην αναμέτρηση της Βίσλα με την Αρκα, μιας και οι δύο ομάδες είναι ακόμα ανέτοιμες και έχουν κενά στα μετόπισθεν.
Στην Τσεχία, η Μποέμιανς θα αναμετρηθεί με τη Σλοβάτσκο. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν πέρυσι στην 7η θέση και οι φιλοξενούμενοι στην 12η. Ποντάρουμε στη δύναμη της έδρας, αφού η Μποέμιανς είχε πέρυσι μόλις δύο ήττες, ενώ η Σλοβάτσκο μέτρησε μόνο ένα διπλό σε 15 αγώνες.
Στη Δανία, Οντένσε και Σοντερίσκε ξεκίνησαν με ήττα το πρωτάθλημα, αλλά η Οντένσε έδειξε καλύτερο πρόσωπο και με τη βοήθεια του κόσμου μπορεί να κάνει “σεφτέ” στις νίκες.
Στη Βραζιλία, η Σάο Πάολο θα ανταμώσει με την Κορίνθιανς σ’ ένα ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα.
Η Σάο Πόολο είναι σε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και απέχει πλέον ένα βαθμό από την κορυφή. Η Κορίνθιανς είναι στην 7η θέση και δύσκολα θα αντέξει στη πίεση που θα της ασκηθεί.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
811. Βίσλα – Αρκα G.G. 1.72
833. Λέγκια – Ζαγκλέμπιε 1 1.50
849. Σάο Πάολο – Κορίνθιανς 1 1.70


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
950. Οντένσε – Σοντερίσκε 1 2.00
952. Μποέμιανς – Σλοβάτσκο 1 1.90
964. Ζυρίχη – Τουν 1 1.70