Σάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2018 13:01

Στο... Πι και Φι: Πονηρά ματς για Λίβερπουλ, ΠΑΟΚ και Μπενφίκα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Περίπου 500 παιχνίδια περιλαμβάνει το νέο κουπόνι, μιας και όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει.

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι αυτή η αγωνιστική έρχεται μετά από μεσοβδόμαδα παιχνίδια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που θα έχουν αφήσει σημάδια αγωνιστικά και ψυχολογικά στις ομάδες που συμμετείχαν. Δύο από αυτές, ο ΠΑΟΚ και η Μπενφίκα έχουν μάλιστα επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές. Ο Δικέφαλος στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και οι Πορτογάλοι στη Μαδέιρα με τη Νασιονάλ. Η Μπενφίκα βέβαια θα αγωνιστεί με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη με 4-1 στην Τούμπα και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά όμως τέτοιες επιτυχίες όμως ελλοχεύει ο κίνδυνος της χαλάρωσης, ενώ κάποια στιγμή στο ματς θα βγει και η κόπωση από τη μεγάλη προσπάθεια της περασμένης Τετάρτης. Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά την κόπωση, ενώ επιπλέον καλείται να ξεπεράσει και την απογοήτευση από τον αποκλεισμό.

Το σετ των αποδόσεων σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Ο Πανιώνιος παραδοσιακά δυσκολεύει τους Θεσσαλονικείς. Περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Ιδια επιλογή και στο Νασιονάλ - Μπενφίκα με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι έχουν άγνοια κινδύνου και παίζουν ανοιχτά σε όλα τα παιχνίδια.

Το αμφίσκορο φαντάζει καλύτερη επιλογή από το φαβορί διπλό και στην αναμέτρηση της Λέστερ με τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ έχει ξεκινήσει στην Πρέμιερ Λιγκ με 3 νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις, αλλά η Λέστερ δεν είναι αμελητέα ποσότητα για να πληρώνει το 4 στα 4, μόλις 1.35.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα και στα 3 ματς που έδωσαν μέχρι τώρα, ενώ και η προϊστορία με τη Λίβερπουλ δείχνει παιχνίδι για αρκετά γκολ.

Στην Ισπανία ξεχωρίζει το ντέρμπι μίσους της Σεβίλλης. Μπέτις και Σεβίλλη θα τα δώσουν όλα για τη νίκη γοήτρου, αλλά οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε ποιότητα και προσμένουμε να επικρατήσουν.

Στη Γερμανία η Λεβερκούζεν γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα από την Γκλάντμπαχ και θέλει να κάνει "σεφτέ" στα τρίποντα με τη Βόλφσμπουργκ που εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και νίκησε στις καθυστερήσεις τη Σάλκε. Η έδρα και η διαφορά δυναμικότητας μας ωθούν στον άσο.

Στη Γαλλία η Γκινγκάμπ δεν έχει βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές και έχει σταμπάρει το σημερινό ματς με την Τουλούζ για να τερματίσει το αρνητικό σερί. Η Τουλούζ με 2 σερί νίκες στην έδρα της πάει χωρίς άγχος και πιστεύουμε ότι θα νικήσει η ομάδα που "καίγεται" περισσότερο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1451. Λέστερ - Λίβερπουλ G.G. 1.72

1473. Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ 1 1.55

1602. Γκινγκάμπ Τουλούζ 1 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1750. Πανιώνιος -- ΠΑΟΚ G.G. 1.88

1755. Νασιονάλ - Μπενφίκα G.G. 1.80

1771. Μπέτις - Σεβίλλη 2 2.25