Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 15:19

Στοίχημα: Για το 3Χ3 ο Άρης (video)

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Για το 3Χ3 ο Άρης (video)

Στο φινάλε της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ επικεντρώνεται σήμερα το ενδιαφέρον, με τον Άρη να μπαίνει για πρώτη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Λεβαδειακό.

Δράση υπάρχει επίσης σε Ισπανία, Αγγλία και Ιταλία, όπως επίσης και στο μπάσκετ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Άνετος άσσος στο Χαριλάου

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Άρης – Λεβαδειακός. Οι κιτρινόμαυροι αποτελούν μια απ’ τις ευχάριστες παρουσίες των πρώτων δύο αγωνιστικών, αφού μετά το άνετο πέρασμα απ’ τη Λαμία (0-3), συνέχισαν με το εντός έδρας 2-0 (Καυτανζόγλειο) επί της Λάρισας. Εκτός της δεδομένης δυναμικής του, ο Άρης αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο, ενώ διαθέτει παίκτες με ποιότητα απ’ τη μέση και μπροστά, ικανούς να αλλάξουν τη μορφή ενός αγώνα. Κυριαρχεί ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο, σήμερα οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν για πρώτη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου αναμένεται να δώσουν το «παρών» περίπου 20.000 φίλοι τους! Απ’ την άλλη, ο Λεβαδειακός υπέστη μια φυσιολογική εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό και συνέχισε με το εντός έδρας 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, επιτυχία που ήρθε με 10 παίκτες. Οι Βοιωτοί ταξίδεψαν με σημαντικές ελλείψεις (Κρνέτα, Γιακουμάκης), θεωρούμε ότι δε θα αντέξουν στο «καυτό» Χαριλάου κόντρα στον ενθουσιώδη Άρη, επιλέγουμε Άρης -1 σε απόδοση 2.10 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Σε περίπτωση που ο Άρης κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν ο Άρης κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε).

«Τρένο» η Μετς

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μπεζιέρ – Μετς. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ Γαλλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικές επιδιώξεις. Η Μπεζιέρ είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες, προς το παρόν όμως φαίνεται ότι δύσκολα θα τα καταφέρει. Έρχεται από τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, όλες με σκορ 0-1, έχασε τα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος από Παρί και Σοσό (εκτός έδρας). Απ’ την άλλη, η Μετς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, δείχνοντας απ’ την αρχή ότι είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Μετράει 6/6 νίκες και φιγουράρει στην κορυφή, στα τελευταία δύο ματς μάλιστα δε δέχτηκε καν γκολ. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.00.

Κερδίζει η Χάμαρμπι

Πάμε στην αναμέτρηση Σίριους – Χάμαρμπι. Είναι παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Α’ Σουηδίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δε συγκρίνονται από πλευράς ποιότητας και επιδιώξεων. Η Σίριους καταλαμβάνει την 14η θέση της κατάταξης και δίνει μάχη για την παραμονή, έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες όπου δέχτηκε συνολικά 12 γκολ, στα τελευταία δύο ματς ηττήθηκε εκτός έδρας από Μάλμε (5-0) και Σούντσβαλ (4-0)! Υποδέχεται την καταφανώς ανώτερη Χάμαρμπι, που βρίσκεται στη 2η θέση με 43 πόντους, στο -5 απ’ την πρωτοπόρο ΑΪΚ, σήμερα θέλει «τρίποντο» για να μειώσει στο -2. Έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-3 κόντρα στην Τζουργκάρντεν πριν τη διακοπή, σήμερα θεωρούμε ότι θα βγάλει αντίδραση. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.71.

Χαμηλό σκορ στο Μαυροβούνιο

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Μαυροβούνιο – Ουκρανία. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το ματς, οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 3-4 μετά την ήττα της Παρασκευής εκτός έδρας απ’ την Τουρκία (79-69), θέλουν νίκη για να «πιάσουν» την Ουκρανία, που την Παρασκευή επιβλήθηκε 76-65 της Ισπανίας. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, θεωρούμε ότι οι δύο χώρες θα δώσουν έμφαση στην άμυνα, επιλέγουμε Under 149.5 σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Άρης – Λεβαδειακός