Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018 13:34

Στοίχημα: «Δυνατά» με Αλμίρε Σίτι

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: «Δυνατά» με Αλμίρε Σίτι

Παρασκευή (05/10) σήμερα, και το στοιχηματικό ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο μετά το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Εμείς, θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από τις δεύτερες κατηγορίες της Ολλανδίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας, και ειδικότερα με τα Αλμίρε Σίτι - Ναϊμέγκεν, Βαλενσιέν - Μπρεστ και Μπόχουμ - Αρμίνια Μπίλεφελντ. Πριν από την ανάλυση ωστόσο, να θυμίσουμε ότι στο betarades.gr μπορείτε να βρείτε τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, και φυσικά τη βαθμολογία Σούπερ Λιγκ. Ας δούμε λοιπόν τα παιχνίδια μας!

Δεν χάνει η Αλμίρε Σίτι

Ντέρμπι κορυφής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι της Αλμίρε Σίτι με τη Ναϊμέγκεν, στην έδρα της πρώτης. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες στη βαθμολογία της Β’ Ολλανδίας, και αμφότερες στοχεύουν σε μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν κατά ριπάς, ενώ ιδιαίτερα παραγωγικοί είναι και οι φιλοξενούμενοι. Παρόλα αυτά, η Αλμίρε έχει δείξει μεγαλύτερη αμυντική σταθερότητα και δεν δέχεται με την ίδια ευκολία γκολ, όπως η Ναϊμέγκεν. Προέρχεται από νίκη επί της Βααλβάικ και μοιάζει ένα «κλικ» πιο φορμαρισμένη από τη σημερινή αντίπαλό της. Λόγω και της έδρας, πιστεύουμε ότι η Αλμίρε τουλάχιστον δεν θα ηττηθεί, και ποντάρουμε στο 1Χ σε απόδοση 1.80.

Πολλά γκολ στο Βαλενσιέν - Μπρεστ

Η Μπρεστ είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και φιλοξενείται απόψε στην έδρα της Βαλενσιέν, που δεν διάγει και την καλύτερη περίοδό της αγωνιστικά. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με το εμφατικό 5-1 τη Σατορού και φιγουράρουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αντίστροφο το κλίμα στη Βαλενσιέν, που έχασε εύκολα με 3-1 από την Αζαξιό και βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της Β’ Γαλλίας. Η πιο σημαντική διαφορά των δύο ομάδων είναι τα πολλά γκολ που δέχονται οι γηπεδούχοι σε αυτούς τους πρώτους εννιά αγώνες του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα όμως, δεν τα πάνε και... άσχημα επιθετικά. Ο οίστρος της Μπρεστ στο σκοράρισμα, σε συνδυασμό με την αδύναμη άμυνα της Βαλενσιέν, που βάζει όμως γκολ, μας οδηγούν στο Over 2.5 γκολ, που εντοπίζεται σε απόδοση 1.91.

Μπόχουμ - Αρμίνια Μπίλεφελντ

Δύο ομάδες, με παρόμοιους στόχους και ένα βαθμό διαφορά στην κατάταξη, θα τεθούν αντιμέτωπες στο χορτάρι του Vonovia Ruhrstadion. Μπόχουμ και Αρμίνια Μπίλεφελντ έρχονται από άσχημα αποτελέσματα και δη ήττες από Χαϊντενχάιμ και Κολωνία αντίστοιχα. Να σημειωθεί, πως η Αρμίνια Μπίλεφελντ εδώ και τέσσερις αγώνες είναι αήττητη στην έδρα της Μπόχουμ, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι ταλαιπωρούνται από πολλές και σημαντικές απουσίες, με τον προπονητή τους, Ρόμπιν Ντουτ να έχει αρκετούς δυσάρεστους πονοκεφάλους, όσον αφορά τη σύνθεση της ομάδας του. Η θετική παράδοση της Αρμίνια Μπιλεφελντ, καθώς και οι απουσίες της Μπόχουμ, ευνοούν τους φιλοξενούμενους, που έχουν τη δυνατότητα να άρουν το διπλό. Πηγαίνουμε λοιπόν με το 2 (DNB), που το βρίσκουμε στο υψηλό 2.40 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!