Σάββατο, 10 Νοέμβριος 2018 12:11

Στο... Πι και Φι: Διπλά που αξίζουν το ρίσκο

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τέσσερα διπλά, έναν άσο και ένα όβερ έβγαλε η... διαλογή από ένα κουπόνι γεμάτο ντέρμπι, όπου ξεχωρίζει φυσικά η μάχη των "αιωνίων" αντιπάλων Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, όπως και η μονομαχία στο Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ. Οι ποδοσφαιρόφιλοι θα απολαύσουν επίσης αυτό το διήμερο ντέρμπι, όπως Ντόρτμουντ - Μπάγερν, Μπόκα - Ρίβερ και Μίλαν - Γιουβέντους.

Στοιχηματικά δεν θα μας απασχολήσει κανένα από τα παραπάνω παιχνίδια, τα οποία προσφέρονται περισσότερο για να τα παρακολουθήσεις.

Ξεκινάμε από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, εκεί όπου το Αμβούργο μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Κολωνία ανέβηκε στο ρετιρέ και για να συνεχίσει να βλέπει από ψηλά θα πρέπει να περάσει σήμερα από την έδρα της Αουε. Οι γηπεδούχοι έχουν πρόβλημα στο γκολ και το ματς εξαρτάται από την απόδοση των πρωτοπόρων. Περιμένουμε ότι εύκολα ή δύσκολα το Αμβούργο θα κερδίσει και δεν θα πετάξει στα σκουπίδια τη νίκη της περασμένης Δευτέρας.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ φιλοξενείται από τη Χάντερσφιλντ που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και μόλις την περασμένη αγωνιστική έκανε την πρώτη νίκη στη σεζόν. Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας και η σοβαρή Γουέστ Χαμ δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει το τρίποντο.

Στην Ισπανία, η Βαλένθια παρότι δημιουργεί ευκαιρίες, δεν μπορεί να σκοράρει και στα 8 από τα 11 φετινά παιχνίδια έχει κολλήσει στην ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε μάλιστα εντός έδρας από τη Χιρόνα και θέλει να "ρεφάρει" στην έδρα της Χετάφε.

Η Βαλένθια ξεμπούκωσε μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γ. Μπόις και στο 2.60 αξίζει το ρίσκο στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού, που είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις επιτυχίες ώστε να μείνει κοντά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ενα ακόμα διπλό που αξίζει ποντάρισμα σε αυτές τις τιμές είναι η Ναντ, η οποία μας δικαιώνει δύο σερί αγωνιστικές με Αμιάν και Γκινγκάμπ. Κόντρα στη Ρεν βέβαια ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται, καθώς πρόκειται για ντέρμπι μίσους. Οι φιλοξενούμενοι όμως είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και με πολύ καλή ψυχολογία.

Από τη Γαλλία θα κρατήσουμε και τον άσο της Μπορντό με την αναιμική εκτός έδρας Καέν. Η Μπορντό έδειξε στα δύο πρόσφατα ματς με Λυών στο πρωτάθλημα και Ζενίτ στο Γιουρόπα Λιγκ ότι είναι σε ανοδική πορεία, με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό να έχει αλλάξει το κλίμα.

Στη Μπουντεσλίγκκα, η 11η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Αϊντραχτ με τη Σάλκε,. Οι δύο ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στο όβερ 2,5.Η Σάλκε βέβαια δεν έχει το εύκολο γκολ, όπως οι γηπεδούχοι, αλλά αναμένεται να παρασυρθούν από το γρήγορο ρυθμό της φορμαρισμένης Αϊντραχτ, η οποία έχει σκοράρει 18 φορές στα τελευταία έξι ματς!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

844. Αουε - Αμβούργο 2 1.90

1030. Χάντερσφιλντ - Γουέστ Χαμ 2 2,15

1075. Χετάφε - Βαλένθια 2 2.60

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

589. Μπορντό - Καέν 1 1.85

608. Ρεν - Ναντ 2 3.50

1974. Αϊντραχτ - Σάλκε όβερ 2,5 1.77