Κυριακή, 18 Νοέμβριος 2018 16:50

Στοίχημα: Στήριγμα οι έδρες σε Nations League και Βραζιλία (video)

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Στήριγμα οι έδρες σε Nations League και Βραζιλία (video)

Σε ρυθμούς Nations League συνεχίζει να κινείται το κουπόνι του πάμε στοίχημα, με την Εθνική μας να φιλοξενεί σήμερα την Εσθονία, ένα ματς το οποίο θα μας απασχολήσει και στοιχηματικά.

Τρεις είναι συνολικά οι ποδοσφαιρικές επιλογές μας, ενώ έχουμε ξεχωρίσει κι ένα σημείο από το μπασκετικό κουπόνι και το ντέρμπι των δυο “αιωνίων”. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Goalbet.

Κερδίζει με χαμηλό σκορ η Εθνική

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το Nations League και το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος, η οποία υποδέχεται την αδύναμη, Εσθονία. Η Ελλάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη στη νίκη επί της Φινλανδίας, ωστόσο αυτή η επιτυχία δεν ήταν αρκετή για να την κρατήσει σε τροχιά πρόκρισης, καθώς χρειαζόταν μεγαλύτερη σε εύρος νίκη. Παρ' όλα αυτά το ντεμπούτο Αναστασιάδη κρίνεται επιτυχημένο και σήμερα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προσπαθήσει να ντουμπλάρει τις επιτυχίες τους ώστε να εξασφαλίσει τουλάχιστον τη 2η θέση του ομίλου. Η Εσθονία από την πλευρά της δεν έχει κανένα απολύτως κίνητρο, δύσκολα θα μας απειλήσει και το σενάριο του να κερδίσει η Ελλάδα σε συνδυασμό με χαμηλό σκορ φαντάζει πολύ πιθανό. Έτσι, θα επιλέξουμε το 1 & Under 3,5 σε απόδοση 1.75.

“Κλειδώνει” πρωτιά η Αγγλία

Παραμένουμε στο Nations League για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγγλία και Κροατία. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση του ομίλου έχοντας από τέσσερις πόντους κι όντας στο -2 από την Ισπανία, έτσι η νικήτρια της σημερινής αναμέτρησης θα προσπεράσει και θα κατακτήσει την κορυφή του γκρουπ, μιας και είναι το τελευταίο παιχνίδι. Οι Άγγλοι είναι πιο ξεκούραστοι, έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ γενικότερα παρουσιάζουν ένα πολύ καλό πρόσωπο, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Από την πλευρά τους οι Κροάτες θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα “λυγίσουν”. Έτσι, θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.90.

“Πιάνει” τετράδα η Σάο Πάολο

Μεταφερόμαστε στην Α' Βραζιλίας για το ντέρμπι ανάμεσα σε Σάο Πάολο και Κρουζέιρο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση με 59 βαθμούς όντας οριακά εκτός της πρώτης τετράδας που οδηγεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της μετρώντας μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες και στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της καλείται να γίνει και ουσιαστική, ώστε να κλείσει επιτυχημένα τη σεζόν. Η Κρουζέιρο από την πλευρά της δεν πείθει φέτος, μακριά από την έδρα της συναντάει πολλές δυσκολίες και δεν περιμένουμε τίποτα το διαφορετικό σήμερα. Ο άσσος σε απόδοση 1.85 μας αρέσει και θα τον “τιμήσουμε”.

Υψηλό σκορ στο ντέρμπι

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το ντέρμπι των δυο “αιωνίων”, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να κοντράρονται για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες. Το παιχνίδι της Euroleague ήταν εντελώς διαφορετικό από τα αντίστοιχα των τελευταίων ετών, ήταν παιχνίδι πολύ γρήγορου ρυθμού με 72 προσπάθειες για καλάθι από τον Παναθηναϊκό, με 19 επιθετικά ριμπάουντ, και 61 προσπάθειες για καλάθι από τον Ολυμπιακό με 15 επιθετικά ριμπάουντ. Αν και η αναμέτρηση θεωρείται κρίσιμη για την καλύτερη θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και για να διορθωθεί το κλίμα σε αμφότερες τις παρατάξεις, δεν βλέπουμε να αλλάζει κάτι σε διάστημα εννιά ημερών. Επιλογή ξανά από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ το Over 153.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Ελλάδα – Εσθονία