Σάββατο, 24 Νοέμβριος 2018 13:33

Στο... Πι και Φι: Δίνουν σημεία Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Το Nations League τελείωσε και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αρχίζουν και πάλι, προσφέροντας επιλογές για όλα τα γούστα.

Βάση μας αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι η Αγγλία και η Γερμανία, καθώς τόσο η Πρέμιερ Λιγκ, όσο και η Μπουντεσλίγκα δίνουν σημεία που πληρώνουν. Στην Α’ κατηγορία της Γερμανίας, η κακή μέχρι σήμερα πορεία της Μπάγερν Μονάχου έχει δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και ανοίγει την... όρεξη σε πολλές ομάδες. Η Ντόρτμουντ είναι από αυτές που ονειρεύονται τίτλο, όντας στην πρώτη θέση, ενώ υψηλές φιλοδοξίες έχει και η τρίτη Λειψία. Ο βασικός στόχος βέβαια είναι η επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αν συνεχίσει να παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο, που είχε πριν από την επανέναρξη, τότε θα κουνήσει.. σεντόνι. Η Λειψία είναι 10 ματς αήττητη, ενώ πλέον κρατά και το μηδέν στην άμυνα και κόντρα στη ντεφορμέ Βόλσφμπουργκ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Την ίδια ώρα, η επίσης φορμαρισμένη Χοφενχάιμ, που μετρά 4 ευρείες νίκες (13-3 τα γκολ!) θα φιλοξενηθεί από τη Χέρτα, η οποία είναι σε πτωτική πορεία και θα έχει σήμερα πολλές και σημαντικές απουσίες.

Ευκαιρία για τη Χοφενχάιμ να πανηγυρίσει το 4ο φετινό διπλό και να μείνει στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Στην Αγγλία, η Φούλαμ άλλαξε προπονητή με το Ρανιέρι να παίρνει τη σκυτάλη από το Γιοκάνοβιτς που αποχώρησε μετά από 3 χρόνια και έχοντας οδηγήσει το σύλλογο στην άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Μετά από 12 αγωνιστικές όμως η Φούλαμ είναι τελευταία και το σημερινό ματς με την τρίτη από το τέλος Σαουθάμπτον έχει χαρακτήρα τελικού. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία επιδρά συνήθως θετικά στη ψυχολογία των παικτών και ποντάρουμε στο ότι η Φουλαμ θα εκμεταλλευτεί επιτέλους την έδρα της.

Από την Πρέμιερ Λιγκ θα κρατήσουμε και το διπλό της Αρσεναλ στην έδρα της Μπόρνμουθ, η οποία προέρχεται από δύο σερί ήττες. Η Αρσεναλ έχει 3 συνεχόμενες ισοπαλίες και πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να μην απομακρυνθεί από την πρώτη τετράδα.

Στην Ιταλία, η Λάτσιο φιλοξενεί τη Μίλαν στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής και βάση φόρμας, έδρας, αλλά και αγωνιστικών νέων έχει προβάδισμα νίκης. Η Μίλαν θα αγωνιστεί χωρίς τον Ιγουαϊν και με πειραματική 11άδα λόγω των πολλών απουσιών. Γι’ αυτό και ο άσος έχει υποχωρήσει στο 1.75.

Τέλος στη Βραζιλία, η Αμέρικα Μινέιρο, που μάχεται για την παραμονή, υποδέχεται τη σωσμένη Μπαϊα και το βαθμολογικό κίνητρο μας ωθεί στον άσο, μιας και βρισκόμαστε στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

548. Χέρτα – Χοφενχάιμ 2 2.20

550. Βόλφσμπουργκ – Λειψία 2 2.10

1164. Φούλαμ – Σαουθάμπτον 1 2.45

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1169. Μπόρνμουθ – Αρσεναλ 2 1.85

1193. Λάτσιο – Μίλαν 1 1.75

1694. Αμέρικα Μιν. - Μπαϊα 1 1.85