Σάββατο, 24 Νοέμβριος 2018 13:10

Στοίχημα: Η δράση «κορυφώνεται» στην Ευρώπη! (video)

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Η δράση «κορυφώνεται» στην Ευρώπη! (video)

Σάββατο σήμερα (24/11), και τα μεγάλα πρωταθλήματα μπαίνουν για τα καλά στο πρόγραμμα!

Από την ελληνική Σούπερ Λιγκ, θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Επιπλέον, επιλογές προκύπτουν από την Γαλλία και τη Γερμανία. Φυσικά, το μενού είναι πλούσιο και στο μπάσκετ, και το ματς του ΑΓΟΡ με το Χολαργό είναι κρίσιμο, ειδικά για τους γηπεδούχους. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλύσεις αγώνων, προγνωστικά, και κάθε πληροφορία που είναι απαραίτητη για το στοίχημα. Πάμε λοιπόν στις προβλέψεις μας!


Σκληρό «καρύδι» η Ξάνθη

Στην Τούμπα, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη για την 11η αγωνιστική της ελληνικής Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα και προέρχονται από τη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού. Επιστρέφουν στη δράση σήμερα οι Μάτος και Βιεϊρίνια. Ο «Δικέφαλος» δεν ικανοποιεί μέχρι στιγμής με την απόδοσή του, αλλά βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Η Ξάνθη από την άλλη είναι στην τέταρτη θέση με μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ράσταβατατς ηττήθηκε την περασμένη αγωισντική στα Πηγάδια από τον Πανιώνιο, με τον προπονητή των «Ακριτών» να αφήνει αιχμές για τη διαιτησία. Παρόλα αυτά, η Ξάνθη είναι μια σκληρή και καλά δουλεμένη ομάδα, που έχει χάσει μόλις δύο φορές έως τώρα και δυσκολύει κάθε αντίπαλό της. Ο ΠΑΟΚ, εμφανίζει πρόβλημα να καθαρίζει τα παιχνίδια του και στην πλειοψηφία των αγώνων έχει δυσκολευτεί πολύ να πάρει τους τρεις βαθμούς. Σήμερα, είναι πολύ πιθανό να το καταφέρει ξανά, αλλά η Ξάνθη δεν θα λυγίσει εύκολα. Πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αντέξουν τουλάχιστον ένα 45λεπτο και επιλέγουμε να ρισκάρουμε. Πάμε με το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.60.


Μπορεί τη νίκη η Ναντ

Σε εξαιρετική κατάσταση ήταν πριν τη διακοπή η Ναντ, που μετρούσε τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, μέχρι να παίξει με τη Ρεν. Εκεί, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και πήρε την ισοπαλία. Σήμερα, φιλοξενεί στο τοπικό ντέρμπι την Ανζέ, της οποίας έχει πάρει τον άερα σε αυτά τα ματς. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην 13η θέση της βαθμολογάις μετά τη νίκη τους επί της Μονπελιέ. Δεν είναι κάτι σπουδαίο ως ομάδα, και δύσκολα μπορεί να βάλει εμπόδια στη Ναντ που βλέπαμε πριν τη διακοπή. Οι γηπεδούχοι, στις δύο τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους πέτυχαν εννιά γκολ, απέναντι σε Γκινγκάμπ και Τουλούζ, και θέλουν απόψε να συνεχίσουν στο υψηλό τέμπο που είχαν πιάσει. Η Ανζέ δεν μπορεί να απειλήσει πολύ επιθετικά, και αξιποιεί κυρίως τις στατικές φάσεις, ενώ αμυντικά έχει προβλήματα. Η Ναντ ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γαλλία μετά την Παρί και έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει τέτοιου είδους παιχνίδια, ειδικά στην έδρα της. Στηρίζουμε την εξαιρετική Ναντ του τελευταίου καιρού και ποντάρουμε στον «άσο», που εντοπίζεται σε απόδοση 2.05.


Η ώρα της Άουγκσμπουργκ

12η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η ισορροπία είναι αυτή που λείπει από την Άουγκσμπουργκ προκειμένου να αρχίσει να εξαργυρώνει με νίκες τις καλές τις εμφανίσεις. Οι γηπεδούχοι παίζουν ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά πολλές φορές πληρώνουν ακριβά την αφέλειά τους. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους έχασαν με 2-1 από τη Χοφενχάιμ. Η Άιντραχτ απεναντίας, έχει πατήσει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και ονειρεύεται Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν τη διακοπή, κέρδισε εύκολα τη Σάλκε και συνεχίζει ακάθεκτη το δρόμο της. Η Άουγκσμπουργκ αδικείται από τη συγκομιδή της, και είναι μόλις στο +4 από τη ζώην του υποβιβασμού. Κάποια στιγμή, πρέπει να εκμεαλλευτεί την απόδοσή της, να συγκεντρωθεί και να κερδίσει. Σήμερα, θα έχιε στο πλευρό της και τους οπαδούς της, που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Η βαθμολογική ανάγκη είναι μεγάλη για τους γηπεδούχους και θεωρούμε ότι το ένστικτο της επιβίωσης θα τους οδηγήσει στην επιτυχία. Η Άιντραχτ είναι πολύ δυνατή, αλλά η Άουγκσμπουργκ μπορεί να τη «λυγίσει». Επιλέγουμε τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), που παίζεται στο 1.99.


Χωρίς περιθώρια ο ΑΓΟΡ

Μετά από έξι αγωνιστικές στην ελληνική Basket League, ο ΑΓΟΡ είναι η μοναδική ομάδα της διοργάνωσης που δεν έχει νίκη. Οι Κρητικοί προχώρησαν σε αλλαγές, όπως ήταν αναγκαίο, και ελπίζουν σε βελτίωση στη συνέχεια. Ο Ζιάγκος αντικατέστησε τον Μυκονιάτη στον πάγκο της ομάδας, ενώ ήρθαν και Τζόουνς και Τζόνσον για ενίσχυση του ρόστερ. Ήδη, ο ΑΓΟΡ είναι καλύτερος, αλλά αυτό δεν αρκεί. Χρειάζονται νίκες. Ο Χολαργός έχει βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και είναι με ρεκόρ 2-4. Φαίνεται ότι δύσκολα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό, αλλά επίσης μάλλον δεν θα διεκδικήσει την είσοδο στα πλέι-οφς. Το σημερινό παιχνίδι είναι χωρίς... αύριο για το Ρέθυμνο, που οφείλει να κερδίσει πάση θυσία, αφού η ήττα το καταδικάζει ακόμα περισσότερο. Οι αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά και να σπρώξουν τους Κρητικούς προς την πρώτη τους νίκη. Ήρθε η ώρα οι γηπεδούχοι να σπάσουν το ρόδι, και να αρχίσουν να συγκεντρώνουν θετικά αποτελέσματα. Η νίκη του ΑΓΟΡ με -1.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.84, και κρίνεται αξιόλογη επιλογή.

Μην ξεχνάτε, ότι το Betararades.gr δραστηριοποιείται ιδιαίτερα και στο YouTube, με πλούσιο υλικό και για την 11η αγωνιστική της ελληνικής Σούπερ Λιγκ. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα βίντεο του Betarades.gr για τα ματς ΠΑΟΚ – Ξάνθη, Παναιτωλικός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης!

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ξάνθη


Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Παναιτωλικός – ΑΕΚ


Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!