Σάββατο, 08 Δεκέμβριος 2018 14:26

Στο... Πι και Φι: Το σηκώνει η Ρίβερ

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Ντέρμπι σε Ιταλία Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία έχει το μενού αυτό το τριήμερο, αλλά σίγουρα το ματς που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το Ρίβερ - Μπόκα.

Οι δύο "αιώνιοι" εχθροί θα λύσουν τις διαφορές τους την Κυριακή στις 9.30 το βράδυ στη Μαδρίτη, με το νικητή να παίρνει το Κόπα Λιμπερταδόρες και τη δόξα. Πρόκειται για το δεύτερο ματς των δύο ομάδων, που διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της Μπόκα πριν από τη ρεβάνς στο "Μονουμεντάλ".Η Ρίβερ κινδύνευσε μάλιστα να χάσει το τρόπαιο στα χαρτιά, αλλά τελικά αποφασίστηκε ο τελικός να αλλάξει χώρα ώστε να κριθεί εντός αγωνιστικού χώρου. Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό των... τελικών που αναμένεται να καθηλώσει εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους. Θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο με σκορ 2-2. Σ' ένα τέτοιο παιχνίδι τα πάντα μπορούν να συμβούν, αλλά η Ρίβερ έδειξε στο πρώτο ματς ότι υπερέχει σε ποιότητα και παρότι δεν θα παίξει στη φυσική της έδρα, μπορεί να πάρει τη νίκη και να σηκώσει την κούπα. Στο 2.50 ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του αργεντίνικου ζευγαριού.

Από εκεί και πέρα, στη Μπουντεσλίγκα, η Χοφενχάιμ σκοράρει κατά ριπάς, αλλά δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και πληρώνει μέχρι σήμερα τις αμυντικές αδυναμίες. Ακόμα πάντως και αν παραβιαστεί η εστία της και στο ματς με τη Βόλφσμπουργκ, είναι σε θέση να πετύχει ένα γκολ παραπάνω από την αντίπαλό της και να πάρει το τρίποντο. Η Χοφενχάιμ στις 4 τελευταίες εξόδους έχει πετύχει 13 γκολ και οι γηπεδούχοι θα έχουν σήμερα σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μπέρνλι δίνει κρίσιμο αγώνα για την παραμονή, με αντίπαλο την Μπράιτον που είναι άνετη βαθμολογικά, αλλά δεν χαρίζεται σε κανέναν. Η ανάγκη της Μπέρνλι για τη νίκη σε συνδυασμό με τη... συνήθεια της Μπράιτον να σκοράρει και να δέχεται γκολ για 5 σερί αγωνιστικές, μας οδηγεί στο αμφίσκορο.

Ματς - εξάποντο είναι αυτό της Κάρντιφ με τη Σαουθάμπτον, με την πρώτη να είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού στην οποία βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος. Οι μπουκ έχουν μοιράσει το σετ στη μέση, μιας και πρόκειται για παιχνίδι - τριπλή. Θα ρισκάρουμε με το διπλό, ποντάροντας στην αλλαγή ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, ύστερα από την πρόσληψη του Χάζενχιτλ στην τεχνική ηγεσία. Επιπλέον θεωρούμε τη Σαουθάμπτον καλύτερη ομάδα από την Κάρντιφ.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στη Ξάνθη για να μείνει "ζωντανός" στο κυνήγι του τίτλου, όντας στο -6 από τον ΠΑΟΚ. Οι "ερυθρόλευκοι" δείχνουν σε ανοδική πορεία σε σχέση με τους γηπεδούχους και παραδοσιακά περνούν χωρίς απώλειες από αυτή την έδρα. Κάτι που γνωρίζουν βέβαια καλύτερα από τον καθένα και οι μπουκ, έχοντας ρίξει το διπλό στο... υποψιασμένο 1.60.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αρη και η εικόνα των δύο ομάδων δεν δικαιολογεί τις τιμές του άσου. Οι γηπεδούχοι στα πέντε τελευταία ματς έχουν μόνο μια νίκη και οι Θεσσαλονικείς με τον Παντελίδη στον πάγκο νίκησαν με απίστευτη ανατροπή στις καθυστερήσεις τον ΟΦΗ και έχασαν στο τελευταίο λεπτό το τρίποντο με τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μια ομάδα που θα βάλει δύσκολα στον Ατρόμητο και η διπλή ευκαιρία στο Χ2 πληρώνει το ίδιο με τον άσο. Οπότε πάμε προς δεξιά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1102. Βόλφσμπουργκ - Χοφενχάιμ 2 2.15

1120. Μπέρνλι - Μπράιτον G.G. 1.85

1123. Κάρντιφ - Σαουθάμπτον 2 2.50

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1273. Ξάνθη - Ολυμπιακός 2 1.60

1341. Ατρόμητος - Αρης Χ2ΔΕ 1.80

954. Ρίβερ - Μπόκα 1 2.50