Κυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 14:24

Στοίχημα: Για το μεγάλο «διπλό» η Τότεναμ!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Για το μεγάλο «διπλό» η Τότεναμ!

Κυριακή σήμερα (23/12), και το κουπόνι είναι πιο φτωχό από χθες. Ωστόσο, υπάρχουν και πάλι παιχνίδια που προσφέρουν αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές.

Εμείς, θα ασχοληθούμε με το Έβερτον – Τότεναμ από την Πρέμιερ Λιγκ και το Λέτσε – Πάντοβα από τη Β' Ιταλίας. Επίσης, το μενού έχει και μπάσκετ, με σημείο από το ιταλικό πρωτάθλημα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Σε τρελή φόρμα η Τότεναμ

Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ και δεν είναι άλλο από το Έβερτον – Τότεναμ. Πρόκειται για δύο πολύ ποιοτικές ομάδες, που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 3-1 από τη Σίτι, και έχουν πέσει στη δωδέκατη θέση. Παρόλα αυτά, απέχουν μόλις τρεις πόντους από την έξοδο στην Ευρώπη. Η Τότεναμ από την άλλη, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με νίκη σήμερα φτάνει στο -2 από τη δεύτερη Σίτι, και στο -6 από την πρώτη Λίβερπουλ! Και όλα αυτά, χωρίς να έχει πραγματοποιήσει μεταγραφές το καλοκαίρι. Μεσοβδόμαδα, πέρασε νικηφόρα στο ντέρμπι του Λονδίνου από το Emirates, κερδίζοντας την Άρσεναλ με 0-2 για το Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Ποκετίνο τα πάει περίφημα εκτός έδρας και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και σήμερα, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Η Έβερτον δύσκολα χάνει στο γήπεδό της, αλλά και δύσκολα κερδίζει. Δεν έχει τόσο άσχημη εικόνα, και μάλλον αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Παρόλα αυτά, η Τότεναμ είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο να παίρνει τέτοιου είδους ματς. Το κίνητρο είναι μεγάλο για τους φιλοξενούμενους, που μπορούν να πλησιάσουν στις ακόμα πιο υψηλές θέσεις. Έτσι, στηρίζουμε το «διπλό», που προσφέρεται στο 2.35.

«Το έχει» η Λέτσε

Η Serie B διανύει την 17η αγωνιστική της και βρίσκει τη Λέτσε να φιλοξενεί σήμερα την Πάντοβα, στο Comunale Via del Mare. Η Λέτσε μετά από τέσσερα σερί ματς που ήταν αήττητη, έχασε από τη Μπρέσια με 3-1. Ωστόσο, παραμένει κοντά στις πρώτες θέσεις, και συγκεκριμένα μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παλέρμο. Κάκιστη είναι η εικόνα που επιδεικνύει η Πάντοβα τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, και έχουν υποχωρήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Βίοι αντίθετοι λοιπόν για τους δύο αντιπάλους, αφού η Λέτσε μάχεται για την απευθείας άνοδο και η Πάντοβα για την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ετοιμάζονται και για δυνατές μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο, ώστε να τα δώσουν όλα για το μεγάλο στόχο. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι εμφανής, και επιβεβαιώνεται τόσο από την απόδοσή τους, όσο και από τη βαθμολογική τους συγκομιδή. Η Λέτσε δέχεται με δυσκολία γκολ, σε αντίθεση με την Πάντοβα, και έχει την ευκαιρία να κάνει χαρούμενα Χριστούγεννα με μία νίκη στη σημερινή αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι είναι δικαίως το φαβορί και θα τους στηρίξουμε. Επιλογή μας ο «άσος» σε απόδοση 1.78.

Ανακάμπτει η Ρέτζιο Εμίλια

Στο ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, η Ρέτζιο Εμίλια αντιμετωπίζει εντός έδρας την Τριέστε, για την ενδέκατη αγωνιστική. Επιεικώς μέτρια είναι η πορεία της Εμίλια μέχρι στιγμής, με το ρεκόρ της (3-7) να την τοποθετεί μακριά από τα πλέι-οφ. Όμως, οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν σημαντικά με τους Κέι Σι Ρίβερς και Μπράιον Άλεν να έρχονται για να κάνονυ τη διαφορά. Ήδη, ο πρώτος άρχισε να δείχνει την αξία του και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Η νεοφώτιστη Τριέστε είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της λίγκας. Την περασμένη αγωνιστική συνέτριψε με 110-64 την Αβελίνο, πιάνοντας πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης. Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, ότι η δύναμη της Τριέστε είναι το γήπεδό της, αφού εκεί έχει και τις πέντε νίκες της. Μακριά από το «σπίτι» της, το ρεκόρ της είναι 0-4. Εκ των πραγμάτων, το έργο των φιλοξενουμένων είναι πολύ δύσκολο σήμερα, καθώς έχασαν και τον Λετονό σέντερ Σίλινς. Η Ρέτζιο Εμίλια είναι ενισχυμένη και οφείλει να αρχίσει να παίρνει νίκες. Σήμερα, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, αν θέλουν να έχουν βλλέψεις για τα πλέι-οφ. Με τις προσθήκες της Εμίλια, και την απουσία του Σίλινς, η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των γηπεδούχων. Επομένως, θα πάμε με τη νίκη της Ρέτζιο Εμίλια σε απόδοση 1.75.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!