Κυριακή, 30 Δεκέμβριος 2018 13:59

Στοίχημα: «Βροχή» τα γκολ σε Αγγλία και Πορτογαλία

Γράφτηκε από τον

Μπορεί σήμερα να είναι Κυριακή (30/12), αλλά δεν υπάρχει πληθώρα ποδοσφαιρικών παιχνιδιών στο κουπόνι του στοιχήματος.

Η εορταστική περίοδος φυσικά, είναι ο λόγος της μικρής κινητικότητας. Παρόλα αυτά, έχουμε εντοπίσει κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές, από Αγγλία και Πορτογαλία, ενώ σημείο βγάζει και το μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Novibet. Ας περάσουμε λοιπόν στις προβλέψεις μας!

«Μπάζει» η άμυνα της Μπέρνλι

Κρίσιμο είναι το παιχνίδι της Μπέρνλι με τη Γουέστ Χαμ για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η «μάχη» θα διεξαχθεί στο «Turf Moor» και κυρίως οι γηπεδούχοι... καίγονται! Την περασμένη αγωνιστική η Μπέρνλι διασύρθηκε με 1-5 από την Έβερτον και είναι πλέον στο -3 από την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Σον Ντάις παρουσιάζει κάκιστη εικόνα και πληρώνει κυρίως την τραγική αμυντική της λειτουργία. Ενδεικτικά, η Μπέρνλι έχει δεχθεί ήδη 41 γκολ, ενώ σε ολόκληρο το περσινό πρωτάθλημα δέχθηκε 39. Σήμερα μάλιστα, βρίσκει απέναντί της τη φορμαρισμένη Γουέστ Χαμ, που προέρχεται από πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για τη νίκη. Ο Πελεγκρίνι έχει βρει τον τρόπο να παίζουν οι παίκτες του όμορφο, επιθετικό ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι οι απουσίες λόγω τραυματισμών είναι πάρα πολλές. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως, ότι η Μπέρνλι πρέπει πάση θυσία να κερδίσει, επομένως θα αναγκαστεί και αυτή να βγει μπροστά και να ψάξει το γκολ. Τα δεδομένα συνηγορούν ότι θα παρακολουθήσουμε ένα θεαματικό παιχνίδι, με σκληρές μονομαχίες και πολλά τέρματα. Η Μπέρνλι δεν παίζει ουσιαστικά άμυνα, και είναι αναγκασμένη να σκοράρει. Η Γουέστ Χαμ είναι σε φόρμα δημιουργικά και βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Έτσι, στηρίζουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.92.


Αμφίσκορο στο «Nacional»

Περνάμε στην Πορτογαλία και στο Λιγκ Καπ, όπου η Μπελενένσες υποδέχεται την Πόρτο. Πρόκειται για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου. Η Πόρτο έχει περάσει κα ιχρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Άβες για να βγει πρώτη. Η Μπελενένσες δεν έχει ελπίδες πρόκρισης. Επομένως, σήμερα αναμένουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος, με αλλαγές από τους προπονητές που δίνουν βάση στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος Μπελενένσες είναι ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και έρχεται με φόρα από το 5-2 επί της Άβες. Έχει φτάσει στο -3 από την πέμπτη θέση και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. Οι φιλοξενούμενοι είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα και συνιστούν σαφώς ανώτερο σύνολο από τους σημερινούς τους αντιπάλους. Κέρδισαν δύσκολα με 2-1 τη Ρίο Άβε και διατήρησαν στο +4 τη διαφορά τους από τη δεύτερη Μπενφίκα. Απόψε λοιπόν, θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που δίνουν έμφαση στην επίθεση και δεν έχουν άγχος για το αποτέλεσμα του αγώνα. Οι προπονητές θα δώσουν την ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής να δείξουν ότι αξίζουν, και αυτοί με τη σειρά τους θέλουν να βγάλουν στο χορτάρι τα καλά τους στοιχεία. Θεωρούμε ότι θα γίνει ένα όμορφο ματς, με τη σκέψη κυρίως στην επίθεση και γκολ εκατέρωθεν. Πάμε με το Goal/Goal στο 2.10.


Βελτιωμένη η Τρέντο

Αλλάζουμε σκηνικό και μεταφερόμαστε στο μπάσκετ και το ιταλικό πρωτάθλημα. Για την 13η αγωνιστική του, η Τρέντο φιλοξενεί σήμερα τη Μπολόνια. Στο ρεκόρ 5-7 βρίσκονται αυτήν τη στιγμή οι γηπεδούχοι, που έχουν ανασυνταχθεί και έφτασαν τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Μόλις έφυγε το Eurocup από το πρόγραμμά τους, παρουσιάζουν εμφανή σημάδια βελτίωσης. Αυτό, οφείλεται εν πολλοίς στην αμυντική τους λειτουργία, που είναι πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια. Αντίθετα, η Μπολόνια εμφανίζει μία πτώση στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα. Είναι μια νίκη πάνω από την Τρέντο, με ρεκόρ 6-6, αλλά δεν πείθει με την εικόνα της. Ήταν κακή στο ματς με την Μπριντίζι και επιεικώς μέτρια απέναντι στη Ρέτζιο Εμίλια. Λογικά, θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με την σκληρή άμυνα της Τρέντο και αποτελεί ερωτηματικό αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Θα εμπιστευτούμε τη φόρμα των γηπεδούχων και λαμβάνοντας υπόψιν και το ντεφορμάρισμα της Μπολόνια, καταλήγουμε στο Τρέντο -4.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!