Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 13:49

Στο... Πι και Φι: Σημαντικά ματς για ΟΦΗ και Βιγιαρεάλ

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Σημαντικά ματς για ΟΦΗ και Βιγιαρεάλ

Καλημέρα σας. Από την Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Λέστερ με τη Σαουθάμπτον.

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή νίκησαν εκτός την Εβερτον, αλλά στη συνέχεια γνώρισαν αποκλεισμό – σοκ στο κύπελλο από τη Νιούπορτ. Γενικότερα η φετινή Λέστερ έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Νικά για παράδειγμα τη Σίτι και χάνει από την Κάρντιφ.

Σήμερα θα υποδεχτεί τη Σαουθάμπτον, που μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είναι σε ανοδική πορεία και θα ψάξει το διπλό για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Περιμένουμε γκολ και από τις δύο ομάδες σ’ ένα ματς ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα.

Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ είναι αήττητη τρεις αγωνιστικές, αλλά και χωρίς τρίποντο. Καλείται λοιπόν να ξεκολλήσει από τις ισοπαλίες και να πάρει τη νίκη – οξυγόνο” κόντρα στην άνετη βαθμολογικά Χετάφε.

Ποντάρουμε στο κίνητρο των γηπεδούχων (είναι στη ζώνη του υποβιβασμού), στην παράδοση και στην έδρα.

Πολύ σημαντικό ματς για την παραμονή δίνει και ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Οι Κρητικοί δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών, όντας στην τέταρτη θέση από το τέλος. Ο Πανιώνιος, που έχει απόσταση από τις τελευταίες θέσεις, θα παραταχθεί απόψε με σημαντικές απουσίες. Ευκαιρία για τον ΟΦΗ να μπει με το δεξί στο 2019 και να πάρει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο πρωτοπόρος στη Σούπερ Λίγκα ΠΑΟΚ έχει δύσκολο έργο την Κυριακή στην Τρίπολη με τον Αστέρα, που του έχει πάρει τον... αέρα (6 νίκες στα τελευταία 7 εντός έδρας ματς). Επιπλέον ο Δικέφαλος καλείται να διαχειριστεί την απώλεια του γκολτζή Πρίγιοβιτς και την ήττα στο κύπελλο από την Παναχαϊκή.

Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στο αμφίσκορο, που επιβεβαιώνεται τα τελευταία χρόνια στην Αρκαδία.

Στη Γαλλία, Ναντ και Ρεν δείχνουν ισοδύναμες και το μεταξύ τους ντέρμπι αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Κοινό χαρακτηριστικό η ευκολία στο σκοράρισμα και σε τιμές αουτσάιντερ θα προτιμήσουμε το όβερ 2,5.

Στην Πορτογαλία η Ρίο Αβε δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στην έδρα της Μπενφίκα παρότι προηγήθηκε με 0-2 και θέλει να το κάνει αύριο στο πρώτο εντός έδρας ματς με τον Ράμος στον πάγκο. Η Σετούμπαλ είναι μια ομάδα στα μέτρα της και θα έχει σύμμαχο και την προϊστορία, αφού δεν έχει ηττηθεί πότε στο γήπεδό της (22 νίκες, 6 ισοπαλίες!).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

953. Λέστερ – Σαουθάμπτον G.G. 1.68

994. Βιγιαρεάλ – Χετάφε 1 1.85

1215. ΟΦΗ – Πανιώνιος 1 2.20

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

524. Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ G.G. 1.88

988. Ναντ – Ρεν όβερ 1.90

1194. Ρίο Αβε – Σετουμπάλ 1 1.85