Σάββατο, 26 Ιανουάριος 2019 13:32

Στο... Πι και Φι: Ωρα νίκης για Γκινγκάμπ, με παράδοση η Ρεάλ

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Ωρα νίκης για Γκινγκάμπ, με παράδοση η Ρεάλ

Καλημέρα σας. Από τη Γερμανία θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Βόλφσμπουργκ με τη Λεβερκούζεν.

Δύο ομάδες που ηττήθηκαν στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα από Σάλκε και Γκλάντμπαχ, αντίστοιχα. Η Λεβερκούζεν ωστόσο έκανε καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του Μπος στον πάγκο και αδικείται από το τελικό 0-1. Πιστεύουμε ότι θα είναι ακόμα καλύτερη στο δεύτερο ματς με το νέο προπονητή, αλλά και πεισμωμένη να δώσει απαντήσεις. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

Στη Τσάμπιονσιπ, η Νότιγχαμ δίνει δεύτερο σερί εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Γουίγκαν και μετά την ήττα από την Μπρίστολ δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Ηδη είναι στο -7 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι -οφ ανόδου. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους, αφενός λόγω της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία και αφετέρου διότι η 20η στη βαθμολογία Γουίγκαν έχει μόλις μια νίκη σε 14 εκτός έδρας ματς και 11 ήττες!

Στη Γαλλία, η Γκινγκάμπ υποδέχεται τη Ρεμς, σ’ ένα κρίσιμο ματς όσον αφορά την παραμονή για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στην τελευταία θέση. Αντίθετα η Ρεμς είναι στο +11 από τη ζώνη και βαδίζει προς μια άνετη παραμονή. Η έδρα και η μεγαλύτερη ανάγκη της Γκινγκάμπ για τη νίκη μας ωθούν στον άσο. Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς και με καλύτερη ομάδα (Ρεν) νίκησε 2-1.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο Ολυμπιακός μετά τη Λιβαδειά και τα Γιάννενα, καλείται να περάσει και από την Τρίπολη για να διατηρήσει τις ελπίδες του για τον τίτλο. ΟΙ “ερυθρόλευκοι’ παραδοσιακά δυσκολεύονται στην Αρκαδία, αλλά είναι σε καλό φεγγάρι και δικαιολογημένα το φαβορί για τη νίκη.

Στην Ισπανία, Σοσιεδάδ και Ουέσκα χρειάζονται τους τρεις βαθμούς στο μεταξύ τους παιχνίδι για διαφορετικούς λόγους.

Η πρώτη για να μην χάσει την επαφή της με τις ευρωπαϊκές θέσεις και η ουραγός Ουέσκα για να μην πετάξει... λευκή πετσέτα. Η Σοσιεδάδ είναι σαφώς ανώτερη και θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο.

Θα προτιμήσουμε όμως το όβερ 2,5 γιατί δεν κρατά το μηδέν στην άμυνα και η Ουέσκα είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί.

Από την Πριμέρα, κρατάμε και το διπλό της Ρεάλ στην Εσπανιόλ. Σύμμαχος και η παράδοση με οχτώ νίκες της Ρεάλ στα τελευταία 10 παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο. Επιπλέον υπάρχει και διαφορά δυναμικότητας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

464. Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν 2 2.55

511. Νότιγχαμ – Γουίγκαν 1 2.05

563. Γκινγκάμπ – Ρεμς 1 2.25

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

644. Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 2 1.80

648. Σοσιεδάδ – Ουέσκα όβερ 2,5 γκολ 1.70

658. Εσπανιόλ – Ρεάλ 2 1.75