Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 13:10

Μεσοβδόμαδη δράση πριν από τα μεγάλα ντέρμπι της Superleague

Γράφτηκε από τον
Μεσοβδόμαδη δράση πριν από τα μεγάλα ντέρμπι της Superleague

Δράση υπάρχει μεσοβδόμαδα στη Superleague, με την εξ αναβολής 15η αγωνιστική, που ολοκληρώνει και τυπικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Μια αγωνιστική, η οποία είχε αναβληθεί μετά από την επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος, που οδήγησε σε αποχή των υπόλοιπων διαιτητών από τα γήπεδα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Τετάρτη (30/01) και Πέμπτη (31/01), το ενδιαφέρον θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, με ορισμένες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, οι οποίες θα προσφερθούν προς στοιχηματισμό από τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Goalbet, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα!

Θα συνεχίσουν με νίκες πριν από τα ντέρμπι;

Έχοντας ξεπεράσει το εμπόδιο του ΟΦΗ (4-0), ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ, προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (03/02). Ωστόσο, για τον Δικέφαλο προέχει η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, την Τετάρτη (17:15). Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένει αήττητη στη σεζόν, με 16 νίκες και μια ισοπαλία, γεγονός που τη φέρνει στην κορυφή με 47 βαθμούς, οκτώ πάνω από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Κόντρα στους Γιαννιώνες, είναι το φαβορί για μια ακόμη επικράτηση, ειδικά από τη στιγμή που αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της.

Από την πλευρά του, ο ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, Ολυμπιακός, υποδέχεται τη Λάρισα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", θέλοντας να δώσει συνέχεια στο σερί του, που θα τον κρατήσει ζωντανό στο κυνήγι της κορυφής. Οι "ερυθρόλευκοι" έρχονται από ένα αήττητο δέκα αγωνιστικών (8-2-0), έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα, μετά και το διπλό επί του Αστέρα Τρίπολης (0-2). Ωστόσο, το έργο τους κρύβει κινδύνους, κόντρα σε μια πάντοτε μαχητική Λάρισα, η οποία έφυγε αλώβητη από το ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1), σε ένα ματς που αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Η τρίτη της βαθμολογίας ΑΕΚ, δείχνει και αυτή σε καλή κατάσταση, "τρέχοντας" ένα σερί έξι αγωνιστικών χωρίς ήττα (5-1-0) στο πρωτάθλημα, στο οποίο δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ! Προέρχεται από ένα σημαντικό διπλό επί του Πανιωνίου (0-2) και θέλει να πάει με την καλυτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (03/02). Είναι το φαβορί κόντρα στον κακό σε γενικές γραμμές Λεβαδειακό, παρότι οι Βοιωτοί έρχονται από νίκη επί του Άρη (1-0 εντός), βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί των έξι αγώνων χωρίς νίκη (0-2-4).

Ψάχνουν αντίδραση οι “πράσινοι”

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια που διεξάγονται την Τετάρτη (30/01), ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης, στη Νέα Σμύρνη (15:00), ενώ δύσκολη αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός, που δοκιμάζεται στο Αγρίνιο, κόντρα στον τοπικό Παναιτωλικό (19:00), θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1).

Η 15η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Πέμπτη (31/01) με δυο αναμετρήσεις. Στην πρώτη χρονικά, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο (17:15), με τις δυο ομάδες να θέλουν επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ λίγο αργότερα (19:00), ο Άρης έχει επικίνδυνη έξοδο στα "Πηγάδια", με αντίπαλο την Ξάνθη.

Στο Betarades.gr θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε τα αναλυτικά previews όλων των αναμετρήσεων της εμβόλιμης αγωνιστικής, με τα ρεπορτάζ των ομάδων, τις απουσίες, τις πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά και, φυσικά, τη στοιχηματική εκτίμηση. Μείνετε συντονισμένοι!