Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 15:06

Κρατάει ο Πανηλειακός, με κάλυψη η Τζένοα

Γράφτηκε από τον
Κρατάει ο Πανηλειακός, με κάλυψη η Τζένοα

Το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι δεσπόζει από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι. Ο συγκεκριμένος αγώνας ρίχνει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής που χαρακτηρίστηκε από τις γκέλες των Λίβερπουλ (1-1 με Γουέστ Μπρομ) και τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1 ήττα από τη Στόουκ). Για τη Superleague δεν υπάρχει σήμερα δράση καθώς Τετάρτη είναι προγραμματισμένη εμβόλιμη αγωνιστική.

 

Κρατάει ο Πανηλειακός στα Χανιά

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το Χ2 του Πανηλειακού μέσα στα Χανιά σε απόδοση 1.72. Με πολύ άσχημο τρόπο ξεκίνησε και συνεχίζεται το 2014 για τα Χανιά, που έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, δεν έχουν κερδίσει ακόμη. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, αυτή απ’ τον Φωκικό πριν από τρεις αγωνιστικές και απ’ τον Ολυμπιακό Βόλου την προηγούμενη εβδομάδα. Χρειάζονται οπωσδήποτε το «τρίποντο» σήμερα κόντρα στον Πανηλειακό, έτσι ώστε να επιστρέψουν στη δεύτερη θέση, απ’ την οποία «γκρεμίστηκαν» έπειτα απ’ το διπλό χθες του Ηρακλή Ψαχνών μέσα στην Παναχαϊκή. Εντός έδρας είναι πιο αποδοτικοί και περισσότερο αποτελεσματικοί οι γηπεδούχοι, που έχουν το προβάδισμα. Επιστρέφει ο Τσάτσος (ME 16/2). Με την ψυχολογία στα ύψη και ενισχυμένος μεταγραφικά σε πολύ μεγάλο βαθμό ταξίδεψε ο Πανηλειακός στην Κρήτη. Το σημερινό ματς είναι «κλειδί» για την πορεία της ομάδας του Πύργου, που έχει φιλοδοξίες για διάκριση και συμμετοχή στα πλέι οφ. Το 2014 πάει εξαιρετικά για τους φιλοξενούμενους, που έπειτα απ’ την ισοπαλία με τον Βύζαντα (1-1), συνέχισαν με τρεις σερί νίκες επί Γλυφάδας, Αστέρα Μαγούλας και Καλλιθέας. Στους 8 πόντους η απόσταση απ’ τα πλέι οφ, θα χρειαστεί πορεία πρωταθλητισμού για να προλάβει. Η διοίκηση πάντως άκουσε το αίτημα του Νίκου Παντέλη για ενίσχυση και έφερε την ύστατη στιγμή τον αμυντικό μέσο Ολίσε απ’ τον Ολυμπιακό Βόλου και τον στόπερ Καρασαλίδη απ’ τον Άρη, δύο πολύ σημαντικές προσθήκες. Αμφότεροι βρίσκονται σήμερα στην αποστολή.

 Άσσο με Draw No Bet η Τζένοα

Από τη Serie A επιλέγουμε να πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Τζένοα με αντίπαλο τη Σαμπντόρια σε απόδοση 1.90. Είναι το μεγάλο ντέρμπι της Γένοβας, με σχέσεις μίσους μεταξύ των δύο ομάδων. Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι, αλλά μεταφέρθηκε με το φόβο επεισοδίων. H βαριά ήττα από τη Ρόμα στα μέσα Γενάρη φαίνεται ότι την πείσμωσε και η Τζένοα μετά τη σημαντική νίκη που πανηγύρισε επί της Ίντερ, πήρε την προηγούμενη και παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα της Φιορεντίνα. Βαθμολογικά είναι μία από τις πιο ήρεμες ομάδες της κατηγορίας, μιας και η διαφορά των δέκα βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι κάτι παραπάνω από ασφαλείας. Στις δύο νίκες βρίσκεται κάτω και από την Ευρώπη, αν και δε δείχνει να έχει τη δυναμική για να κάνει το βήμα παραπάνω. «Είμαι ευχαριστημένος από τις κινήσεις στα μεταγραφικά, καθώς πλέον διαθέτουμε πολλές επιλογές. Το σημερινό παιχνίδι είναι ξεχωριστό, όπως κάθε ντέρμπι στη Γένοβα εξάλλου. Η Σαμπντόρια παίζει καλά με τον Μιχαήλοβιτς στον πάγκο της και το ντέρμπι μπορεί να είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια», σχολίασε ο Γκασπερίνι. Στα μεταγραφικά, αποκτήθηκαν ο στόπερ Μπουρντίσο, οι μπακ Μότα, Ντε Τσέλιε, ο χαφ Καμπράλ και ο φορ Σκούλι.

Over 2.5 στο Ρίζεσπορ - Τραμπζονσπόρ

Από την Τουρκία τέλος κρατάμε το Over 2.5 στον αγώνα Ρίζεσπορ – Τράμπζονσπορ σε απόδοση 2.00. Τέσσερα Over 2,5 μετράει η Ρίζεσπορ στα έξι τελευταία της ματς, ενώ από την πλευρά της η «Τραμπ» έχει τέσσερα διαδοχικά G/G και 7/8 το τελευταίο διάστημα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και ενημερωθείτε για όλες τις Μεταγραφές Ιανουαρίου γρήγορα και έγκυρα.