Τρίτη, 12 Μάρτιος 2019 13:29

Στοίχημα: «Στήριγμα» η Γιουβέντους!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: «Στήριγμα» η Γιουβέντους!

Μεγάλη μέρα είναι η σημερινή, Τρίτη (12/3), όσον αφορά την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Ο επαναληπτικός της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League, κλέβει την παράσταση.

Για την ίδια διοργάνωση, η Σίτι υποδέχεται τη Σάλκε. Αμφότερα τα παιχνίδια μας απασχολούν στοιχηματικά. Ωστόσο, επιλογή έχουμε και από το Champions League του μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Sportingbet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Κερδίζει και... ελπίζει η Γιουβέντους

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από τη σπουδαία αναμέτρηση που διεξάγεται απόψε στο Τορίνο. Για τους «16» του Champions League, η Γιουβέντους υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι είναι για τα καλά στριμωγμένοι, μετά την ήττα με 2-0 στη Μαδρίτη. Όλοι στη Γιούβε, δεν θέλουν ούτε να φαντάζονται ότι η ομάδα τους θα αποκλειστεί τόσο νωρίς από τη διοργάνωση. Ο Αλέγκρι πήρε τα μέτρα του και ξεκούρασε πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές, στο εύκολο 4-1 επί της Ουντινέζε. Έτσι, σήμερα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και η Γιουβέντους θα επιδιώξει μια επική ανατροπή.

Το εμπόδιο της Ατλέτικο δεν είναι εύκολο, αλλά υπάρχουν στοιχεία που κάνουν τους γηπεδούχους να αισιοδοξούν. Οι Ισπανοί δεν είναι τόσο καλοί αμυντικά φέτος, όπως τους είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Έχουν μια πιο επιθετική φιλοσοφία και δέχονται με σχετική ευκολία φάσεις. Η απουσία του Λούκας Ερνάντες, είναι σημαντική για τους «Ροχιμπλάνκος». Η Γιουβέντους είναι ποιοτική ομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου της, έχει τα φόντα να φτάσει αρχικά στη νίκη, και να ψάξει και την πρόκριση. Θεωρούμε ότι θα τα δώσει όλα και θα κερδίσει, εύκολα ή δύσκολα, την Ατλέτικο. Έτσι, επιλέγουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.75.

Πολλά γκολ στο Etihad

Ο άλλος αγώνας της βραδιάς για το Champions League, διεξάγεται στο Etihad. Εκεί, η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενήσει τη Σάλκε. Οι «Πολίτες» έχουν πάρει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης, μετά το 2-3 στη Γερμανία. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται να επαναπαυτούν. Παρατηρώντας τα... παθήματα της Ρεάλ και της Παρί, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σίγουρα έχει προειδοποιήσει τους παίκτες του. Επομένως, περιμένουμε τη Σίτι να μπει ορμητικά από το πρώτο λεπτό, για να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση. Εξάλλου, διαθέτει... πυρηνικό ρόστερ και είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Σήμερα, θα βρει απέναντί της μια Σάλκε, που πελαγοδρομεί και βρίσκεται λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στη Bundesliga.

Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Προέρχονται από την ήττα με 4-2 από τη Βέρντερ, και δείχνουν σε κακή φόρμα. Η εστία τους παραβιάζεται με χαρακτηριστική άνεση, και το έργο της άμυνάς τους απόψε είναι πολύ δύσκολο. Επιθετικά, η Σάλκε δεν τα πάει και τόσο άσχημα, ενώ είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει το γκολ. Γενικά, αναμένουμε ένα σχετικά ανοιχτό ματς, με πολλά γκολ, και γιατί όχι από... νωρίς. Επιλογή μας, είναι το Over 1.5 Ημίχρονο, σε απόδοση 2.00.

Με οδηγό τις άμυνες στην Πόλη

Μεταφερόμαστε στο Champions League του... μπάσκετ, και στο ματς της Μπεσίκτας με τη Ναντέρ. Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Στη Γαλλία, η Ναντέρ είχε επικρατήσει με 68-59 και έχει το πάνω χέρι για να περάσει στην επόμενη φάση. Το «όπλο» της Ναντέρ είναι φυσικά η σκληρή της άμυνα. Με τον τρόπο αυτό περιόρισε την Μπεσίκτας στο πρώτο παιχνίδι και πήρε τη μεγάλη νίκη. Η ίδια, δεν σκοράρει με μεγάλη συνέπεια, αλλά βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει χάρη στην αμυντική της λειτουργία. Αυτό όμως είναι και το δυνατό «χαρτί» της Μπεσίκτας.

Οι Τούρκοι έχουν πανηγυρίσει κάποιες σημαντικές νίκες φέτος, και τις περισσότερες, στηριζόμενοι στην αφοσίωσή τους στην άμυνα. Σήμερα, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν, και μάλιστα με διαφορά μεγαλύτερη των εννιά πόντων. Συνεπώς, οφείλουν να παίξουν αγωνιστικό... ξύλο και να μην επιτρέψουν στη Ναντέρ να έχει καλή παραγωγικότητα. Μόνο τότε, η Μπεσίκτας έχει ελπίδες για να διεκδικήσει την πρόκριση. Πιστεύουμε ότι το σημερινό ματς θα έχει ομοιότητες με εκείνο της Γαλλίας, με σκληρές άμυνες και χαμηλό σκορ. Για αυτό, στηρίζουμε το Under 151.5 σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!