Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2019 11:28

Στοίχημα: «Στήριγμα» ο Παναθηναϊκός!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: «Στήριγμα» ο Παναθηναϊκός!

Τετάρτη σήμερα, και το κουπόνι του στοιχήματος δεν περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια. Παρόλα αυτά, το Betarades.gr έχει εντοπίσει αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές.

Το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στο μπάσκετ και τη EuroLeague. Εκεί, ο Παναθηναϊκός δίνει ακόμα έναν «τελικό» με τη Μπασκόνια. Επίσης, έχουμε προκριματικά Euro U19 στο ποδόσφαιρο, με τον αγώνα της εθνικής μας να βγάζει σημείο. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε για το Πάμε Στοίχημα προγνωστικά, αναλύσεις, στατιστικά, και οτιδήποτε άλλο είναι χρήσιμο για τη στοιχηματική εμπειρία. Ας δούμε τώρα τις προτάσεις μας.

Παίρνει και τη διαφορά ο Παναθηναϊκός

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από τη EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός, μπαίνει απόψε στη «διαβολοβδομάδα», υποδεχόμενος τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς, στην προσπάθεια της ελληνικής ομάδας για την πρόκριση. Η Μπασκόνια είναι άμεση ανταγωνίστρια και αυτήν τη στιγμή είναι εντός οκτάδας. Το κλίμα θα είναι φορτισμένο, λόγω του θανάτου του μεγάλου Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, θα ήθελε να αποχαιρετήσει με μια εμφατική νίκη τον εμβληματικό ηγέτη του. Οι «Πράσινοι» είναι σε φόρμα, προέρχονται από το σπουδαίο «διπλό» στη Μόσχα και έχουν τα φόντα να υποτάξουν και τη Μπασκόνια.

Οι φιλοξενούμενοι είναι δυνατό σύνολο, αλλά δεν αποτελούν φόβητρο για τον καλό Παναθηναϊκό. Μάλιστα, το «Τριφύλλι» θα κυνηγήσει και τη διαφορά, αφού είχε ηττηθεί στην Ισπανία με 86-77. Με την εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Ρικ Πιτίνο, και αυτός ο στόχος είναι εφικτός. Το ΟΑΚΑ αναμένεται κατάμεστο, τα κίνητρα είναι ισχυρά για τον Παναθηναϊκό και το μομέντουμ ευνοεί τους «Πράσινους». Η νίκη είναι υποχρέωση για τους γηπεδούχους, που δείχνουν ότι μπορούν να καλύψουν και τη διαφορά. Έτσι, πάμε με το «Τριφύλλι» σε αυτόν τον «τελικό» και επιλέγουμε το Παναθηναϊκός -8.5 σε απόδοση 1.90.

Μπορεί τη νίκη η Ελλάδα

Μεταφερόμαστε στο ποδόσφαιρο, και στα προκριματικά του Euro U19. Εδώ, η εθνική Ελλάδος φιλοξενεί τη Δανία. Είναι το πρώτο παιχνίδι για την Elite Round. Η Ελλάδα πέρασε από την προηγούμενη φάση έχοντας την καλύτερη επίθεση. Γενικά, οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα είναι σε καλή κατάσταση και επιθυμούν να μπουν με το «δεξί» στη διοργάνωση. Εξάλλου, η εθνική μας είναι από τις πιο έμπειρες ομάδες της Elite Round. Στα προκριματικά, η Ελλάδα είχε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Έχει στο ρόστερ της παίκτες κυρίως από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ικανούς να κάνουν τη διαφορά.

Να σημειωθεί, πως η Δανία τα βρίσκει… σκούρα όποτε συναντά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Σε τρεις αναμετρήσεις, η Ελλάδα κέρδισε δύο φορές, και ένα ματς έληξε ισόπαλο. Η ομάδα του Γκούμα μοιάζει να είναι ένα «κλικ» καλύτερη από τους Δανούς, και θέλει να το αποδείξει και σήμερα. Προέρχεται από πιο πειστικές εμφανίσεις, και διακρίνεται για την έφεσή της στο σκοράρισμα. Θεωρούμε λοιπόν, ότι η Ελλάδα μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς και να κάνει ιδανικό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Συνεπώς, στηρίζουμε τον 1 (DNB) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!