Σάββατο, 23 Μάρτιος 2019 13:11

Στο... Πι και Φι: Με εθνικές και Β’ Ισπανίας

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Με εθνικές και Β’ Ισπανίας

 

Καλημέρα σας. Σε ρυθμούς προκριματικών για το Euro του 2020 κινούνται από την Πέμπτη οι εθνικές ομάδες, με την Ελλάδα να κάνει απόψε πρεμιέρα κόντρα στο Λιχτεστάιν, στο θεωρητικά πιο εύκολο εκτός έδρας ματς.

Στοιχηματικά όμως δεν θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 9.45 μ.μ. στη Βαντούζ, αλλά τα ματς στη Στοκχόλμη, στο Κάρντιφ και στη Λευκωσία.

Η Σουηδία θέλει να μπει με το... δεξί στα προκριματικά, όμως οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και η Ρουμανία μπορεί να εκμεταλλευτεί τις σημαντικές απουσίες των Σουηδών και να κάνει τη... ζημιά. Το αμφίσκορο πληρώνει καλύτερα από τον άσο.

Ιδια επιλογή και στο Κύπρος – Βέλγιο, όπου υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας, αλλά η Κύπρος στο γήπεδό της βρίσκει δίχτυα και το Βέλγιο, όπως έδειξε και στη νίκη με τη Ρωσία δεν είναι και τόσο αξιόπιστο αμυντικά. Σε τιμές αουτσάιντερ κυνηγάμε ουσιαστικά ένα γκολ των γηπεδούχων, μιας και το Βέλγιο αναμένεται να ζευγαρώσει τις επιτυχίες του στο ξεκίνημα των προκριματικών.

Στο Ουαλία -Σλοβακία, θα ποντάρουμε στους γηπεδούχους, που ενισχύονται με την επιστροφή των Μπέιλ και Ράμσεϊ.

Η Ουαλία θα δώσει το πρώτο της ματς, ενώ η Σλοβακία νίκησε την Ουγγαρία στην πρώτη αγωνιστική, αλλά εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο δυνατή. Πιστεύουμε ότι η Ουαλία θα βρει τον τρόπο να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Οι υπόλοιπες επιλογές της στήλης προέρχονται από το πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας Η Ελτσε στηρίζεται στην έδρα της για την παραμονή και έχει την ευκαιρία με νίκη επί της Αλκορκόν να διώξει ουσιαστικά το άγχος για τη σωτηρία.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά θα έχουν σήμερα σημαντικές απουσίες.

Στο Λούγο – Αλμπαθέτε, οι αριθμοί των δύο ομάδων δείχνουν ότι θα έχουμε γκολ και από τις δύο πλευρές, με το αμφίσκορο να πληρώνει 1.85. Η Λούγο χρειάζεται βαθμούς για την παραμονή και η Αλμπαθέτε για την απευθείας άνοδο. Τέλος, η Σπ. Χιχόν με φόρα από τις τρεις σερί νίκες θέλει να λυγίσει και την αντίσταση της Οβιέδο, ώστε να μη χάσει το τρένο για τα πλέι -οφ. Φόρμα και έδρα μας οδηγούν στον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

449. Ελτσε – Αλκορκόν 1 2.35

496. Λούγο – Αλμπαθέτε G.G. 1.85

500. Σουηδία – Ρουμανία G.G. 1.95

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

685. Ουαλία – Σλοβακία 1 2.05

711. Κύπρος – Βέλγιο G.G. 2.30

716. Σπ. Χιχόν – Οβιέδο 1 2.00