Σάββατο, 30 Μάρτιος 2019 11:03

Στο... Πι και Φι: Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε σε κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς και το κουπόνι είναι και πάλι γεμάτο με όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η 31η αγωνιστική ξεκινά με το ματς ανάμεσα στην προτελευταία Φούλαμ και τη 2η (μ’ έναν αγώνα λιγότερο από τη Λίβερπουλ) Μάντσεστερ Σίτι. Οι φιλοξενούμενοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί κόντρα σε μια ουσιαστικά υποβιβασμένη ομάδα, αλλά τόσο το διπλό, όσο και το όβερ πληρώνουν... ψίχουλα.

Επιλέγουμε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1.80), κάτι που δείχνει και η προϊστορία με έξι συνεχόμενα γκολ – γκολ (1-1, 1-2, 1-4, 2-2, 1-2, 2-4).

Στη Β’ Γερμανίας, το Αμβούργο καλείται απέναντι στην Μπόχουμ να “ρεφάρει” την εντός έδρας ήττα από την Ντάρμσταντ σ’ ένα ματς μάλιστα που προηγήθηκε με 2-0. Το Αμβούργο διεκδικεί την απευθείας άνοδο, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν ξεμείνει από στόχους. Κίνητρο και διαφορά δυναμικότητας μας ωθούν στο διπλό.

Τα ίδια λίγο πολύ ισχύουν και στην αναμέτρηση της Φορτούνα με τη Γκλάντμπαχ για τη Μπουντεσλίγκα.

Η πρώτη έχει “μαξιλαράκι” 11 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και η δεύτερη θέλει το διπλό για να κρατήσει την 4η θέση, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός έδρας η Γκλάντμπαχ αποδίδει καλύτερα το τελευταίο διάστημα και στο 2.10 πάμε με την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού, έχοντας κατά νου ότι θα λείψει από τη Φορτούνα ο καλύτερός της επιθετικός.

Στη Γαλλία, η Λιλ παρά την ήττα από τη Μονακό διατηρείται στη 2η θέση, αλλά αν δεν κερδίσει τη Ναντ, τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Η Ναντ έχει διαφορά ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις και στο δεύτερο γύρο δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστική. Στο 2.45 αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

Στην Πριμέρα, Βαγιεκάνο και Μπέτις χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικούς λόγους στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η Ράγιο για να μείνει στην κατηγορία και η Μπέτις για να βγει στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι θα έχουν νέο προπονητή στον πάγκο και άλλη ψυχολογία. Προσμένουμε ανοιχτό ματς και γκολ.

Τέλος στη Σούπερ Λίγκα ο 2ος Ολυμπιακός υποδέχεται τον 4ο Ατρόμητο σ’ ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν “κλειδώσει” τη 2η θέση, αλλά θέλουν να τελειώσουν με νίκες τη σεζόν και ο Ατρόμητος να κρατήσει την 4η θέση, μιας και ο Αρης πλησίασε σε απόσταση μιας νίκης. Ο Ολυμπιακός σκοράρει συνέχεια στα τελευταία ματς, αλλά στην άμυνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και ο Ατρόμητος μπορεί να βρει δίχτυα, επιβεβαιώνοντας το αμφίσκορο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

402. Μπόχουμ – Αμβούργο 2 2.20

403. Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι G.G. 1.80

419. Φορτούντα Ντ. - Γκλάντμπαχ 2 2 1.0

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

558. Βαγιεκάνο – Μπέτις όβερ 2,5 1.70

592. Ναντ – Λιλ 2 2.45

612. Ολυμπιακός – Ατρόμητος G.G. 1.85