Σάββατο, 06 Απρίλιος 2019 12:36

Στο... Πι και Φι: Τελευταίο χαρτί για ΟΦΗ, διπλά από Σεντ Ετιέν και Αρσεναλ

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Τέσσερις στροφές έμειναν για να ολοκληρωθεί η κούρσα στη φετινή Σούπερ Λίγκα και μπορεί ο τίτλος να έχει κριθεί, αλλά στην ουρά γίνεται μεγάλη μάχη.

Ο ΟΦΗ παίζει σήμερα το... τελευταίο του χαρτί για την παραμονή, καθώς μόνο με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα θα ελπίζει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι Κρητικοί με 22 βαθμούς είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και οι Ηπειρώτες με 26 βαθμούς βρίσκονται στην 13η θέση, που αν γίνει η αναδιάρθρωση οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή.

Ο ΠΑΣ βολεύεται και με την ισοπαλία (κρατά το προβάδισμα των 4 βαθμών), ενώ ο ΟΦΗ με δεδομένο ότι έχει να παίξει εκτός με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, αν δεν κερδίσει θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού. Ποντάρουμε στο μεγάλο κίνητρο και στην έδρα, αφού το γήπεδο θα "βράζει.

Αντίθετα στο Αγρίνιο, εκεί όπου θα παίξουν ο Παναιτωλικός με τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει βαθμολογική πίεση. Οι γηπεδούχοι έχουν "κλειδώσει" την παραμονή και δεν έχουν ελπίδες για κάτι παραπάνω, ενώ ο Ολυμπιακός έχει καπαρώσει τη δεύτερη θέση. Περιμένουμε ματς χωρίς σκοπιμότητες με αρκετά γκολ.

Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται και στο Χάντερσφιλντ - Λέστερ για την Πρέμιερ Λιγκ, αφού η πρώτη έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά και δεν έχει τίποτα να χάσει. Η Λέστερ, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θέλει να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί για να πάρει την 7η θέση.

Η 7η θέση είναι και ο στόχος της Εβερτον, που θα υποδεχτεί την Αρσεναλ, η οποία κυνηγά την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και για να μείνει στην τέταρτη θέση πρέπει να περάσει από την έδρα των "ζαχαρωτών". Στο 2.05 θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

Ενα ακόμα διπλό που αξίζει είναι η Σεντ Ετιέν, η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες και έχει αναρριχηθεί στην 4η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος. Η Αμιάν είναι στην 17η θέση με διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αν οι φιλοξενούμενοι εμφανιστούν σοβαροί θα φύγουν με τους τρεις βαθμούς, όπως έκαναν και πέρυσι σε αυτό το γήπεδο.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Θέλτα με τη Σοσιεδάδ για την Πριμέρα. Αμφότερες οι ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς, η Θέλτα για την παραμονή και η Σοσιεδάδ για την έξοδο στην Ευρώπη. Και οι δύο σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ, ενώ η μεταξύ τους προϊστορία δείχνει όβερ,που θα είναι και η επιλογή μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

453. Χάντερσφιλντ - Λέστερ όβερ 2,5 1,77

522. ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1 2.00

553. Αμιαν - Σεντ Ετιέν 2 2.45

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

867. Εβερτον - Αρσεναλ 2 2.05

949. Παναιτωλικός - Ολυμπιακός όβερ 2,5 1.77

962. Θέλτα - Σοσιεδάδ όβερ 2,5 1.70