Σάββατο, 18 Μάιος 2019 11:28

Στο... Πι και Φι: Το σηκώνει η Βασιλεία, τελικός με γκολ στην Αγγλία

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα πρωταθλήματα ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ σήμερα και αύριο θα γίνουν γνωστοί οι κυπελλούχοι σε Αγγλία και Ελβετία.

Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου απέναντι στη Γουότφορντ. Οι πρωταθλητές θέλουν να κάνουν το τρεμπλ και θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν τα καταφέρουν.

Στο 1.17 όμως δεν υπάρχει αξία, ενώ και το όβερ 2,5 πληρώνει 1.40. Αντίθετα το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, προσφέρεται σε τιμές σχεδόν διπλασιασμού και θα το επιλέξουμε. Η Γουότφονρτ θα ζήσει το όνειρό της στο Γουέμπλεϊ και έχοντας 36.000 οπαδούς στο πλευρό της, ένα γκολ μπορεί να το πετύχει.

Στην Ελβετία η Βασιλεία έχασε για δεύτερη χρονιά το πρωτάθλημα και θέλει το κύπελλο, ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει στον κυριακάτικο τελικό την Τουν, με την οποία τη χωρίζουν 22 ολόκληροι βαθμοί στο πρωτάθλημα.

Στην Ισπανία, η τελευταία αγωνιστική ξεκινά με το ματς Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Λεβάντε εξασφάλισε την παραμονή και η Ατλέτικο θα τερματίσει στη 2η θέση. Οι φιλοξενούμενοι όμως υπερέχουν ποιοτικά και θεωρούμε ότι θα κλείσουν νικηφόρα τη σεζόν. Στα αξιοσημείωτα ότι αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι του Γκριζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο.

Για τη Β’ κατηγορία της Ισπανίας, η Κάντιθ θα υποδεχτεί την Οσασούνα που χρειάζεται τρεις βαθμούς για την μαθηματική εξασφάλιση της απευθείας ανόδου και ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι δίνουν μάχη για να μείνουν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι -οφ ανόδου και θεωρούμε ότι το κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Η Οσασούνα μπορεί κάλλιστα να βρει τους βαθμούς που απαιτούνται στο επόμενο εντός έδρας ματς με τη Λας Πάλμας. Γι’ αυτό και οι μπουκ δίνουν την Κάντιθ σε τιμές φαβορί.

Στην Ιταλία, Εμπολι και Τορίνο “καίγονται” για τη νίκη, η πρώτη για την παραμονή και η δεύτερη για έξοδο στην Ευρώπη. Η Εμπολι είναι στο -1 από την 17η σωτηρία θέση και η Τορίνο στο -2 από την θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι δεν βολεύει κανέναν και το όβερ 2,5 θα είναι η επιλογή μας. Πολλά γκολ περιμένουμε και στη συνάντηση Μαρίτιμο – Μποαβίστα, με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς άγχος στην τελευταία αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Αμφότερες εξασφάλισαν την παραμονή και δεν έχουν λόγους να κλειστούν.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

444. Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 2 1.85

487. Μαρίτιμο – Μποαβίστα όβερ 2,5 2,10

502. Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ G.G. 1.95

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

566. Βασιλεία – Τουν 1 1.52

569. Εμπολι – Τορίνο όβερ 2,5 1.65

619. Κάντιθ – Οσασούνα 1 2.15