Σάββατο, 01 Ιούνιος 2019 16:33

Στοίχημα: Με τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League! (vid)

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Με τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League! (vid)

Σάββατο σήμερα (01/06), και το κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις.

Το Betarades.gr είναι εδώ με τις πιο δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Ο τελικός του Champions League, ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ, ξεχωρίζει. Πρόκειται άλλωστε για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς. Το ματς μαγνητίζει τα προγνωστικά Champions League και προσφέρει επιλογή. Στοιχηματικά, μας απασχολούν αγώνες από και τη Σουηδία, τη Νορβηγία, αλλά και από το μπάσκετ. Ας δούμε λοιπόν τις αναλύσεις και τα προγνωστικά μας!

Τι παίζουμε στο στοίχημα Champions League

Οι αναλύσεις μας ξεκινάνε φυσικά από το μεγάλο τελικό του Champions League. Τότεναμ και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Wanda Metropolitano, την έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Το ματς θα γίνει στις 22:00. Η Τότεναμ συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό. Από την άλλη, η Λίβερπουλ είναι σαφώς πιο έμπειρη. Έχει κατακτήσει πέντε φορές το τρόπαιο, και θα παίξει για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό. Αυτός ο παράγοντας, είναι πολύ σημαντικός.

Επιπλέον, οι «Reds» έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά στις τελευταίες 14 αναμετρήσεις τους με αντίπαλο τους «Spurs». Σε αυτά τα ματς, έχουν 9 νίκες και 3 ισοπαλίες. Συνολικά, η προϊστορία ευνοεί τη Λίβερπουλ. Φέτος, η ομάδα του Κλοπ έχει κερδίσει και τις δύο φορές στο πρωτάθλημα (1-2, 2-1). Επίσης, τερμάτισε 26 πόντους πάνω από την Τότεναμ στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ

Συνολικά, η Λίβερπουλ έχει αποδείξει φέτος ότι είναι καλύτερη ομάδα. Έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν, και θα ήταν… άδικο να μην κατακτήσει κάποιον τίτλο. Η Τότεναμ έχει πετύχει ήδη υπέρβαση, αλλά δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος της σήμερα. Εμπιστευόμαστε τη Λίβερπουλ, και πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 1.95.

Ανώτερη η Ντέγκερφορς

Μεταφερόμαστε στη Σουηδία, και στη δεύτερη κατηγορία. Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην ενδέκατη αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ντέγκερφορς υποδέχεται τη Φρέι. Οι γηπεδούχοι είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας, και στο -5 από τα μπαράζ ανόδου. Αντίθετα, η Φρέι φιγουράρει εντός των μπαράζ παραμονής. Η Ντέγκερφορς προέρχεται από δύο σερί ήττες και οφείλει σήμερα να βρει τον εαυτό της. Διαφορετικά, θα δει την πεντάδα να απομακρύνεται.

Η Φρέι εξάλλου, δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχει μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, με 18 γκολ παθητικό, σε δέκα αγώνες. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Το παιχνίδι σήμερα, δεν εξαρτάται από αυτήν, αλλά από την απόδοση της Ντέγκερφορς. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευτούν τα κενά των φιλοξενούμενων και θα επιστρέψουν στις επιτυχίες. Πάμε με τον «άσο» στο 1.78.

Μπορεί τη νίκη η Κόνγκσβινγκερ

Από τη Σουηδία στη Νορβηγία, και πάλι στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Για τη δέκατη αγωνιστική, η Σάντνες φιλοξενεί σήμερα την Κόνγκσβινγκερ. Πρέπει να τονιστεί, ότι η Σάντνες είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Δυσκολεύεται πολύ στο γκολ, και αυτό φάνηκε και στο 0-0 με την αδύναμη Σκέιντ. Η έδρα της αντί να τη βοηθάει την… πληγώνει. Στα δύο τελευταία ματς στο γήπεδο της, μετράει δύο ήττες. Συνολικά, έχει μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια στο «σπίτι» της. Υποχώρησε στο -2 από την εξάδα.

Στην έκτη θέση, βρίσκεται η Κόνγκσβινγκερ που έχει βρει ρυθμό. Προέρχεται από σημαντική νίκη επί της Νεστ Σότρα. Έτσι, είναι εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου, και θέλει να παραμείνει εκεί. Το σημερινό παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία προς αυτήν την κατεύθυνση. Να σημειωθεί ότι η Κόνγκσβινγκερ μετράει τρεις σερί νίκες επί της σημερινής της αντιπάλου. Λόγω φόρμας, και γενικά με βάση τα δεδομένα, επιλέγουμε το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.35.

Επιστρέφει η Κρεμόνα

Στο μπάσκετ τώρα, και το ιταλικό πρωτάθλημα, η Κρεμόνα υποδέχεται τη Βενέτσια. Είναι ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ των δύο ομάδων. Στο πρώτο παιχνίδι, η Βενέτσια έκανε το break με 80-87. Για να συμβεί αυτό βέβαια, χρειάστηκε μεγάλη ευστοχία στα τρίποντα. Όση ώρα η Κρεμόνα έπαιζε καλή άμυνα, ήταν και μπροστά στο σκορ. Το πάθημα λοιπόν, αναμένεται να γίνει μάθημα απόψε για τους γηπεδούχους.

Άλλωστε, έχουν υποχρέωση να κάνουν το 1-1 στη σειρά, που κρίνεται στις τρεις νίκες. Διαφορετικά, θα χρειαστούν δύο «διπλά» στην έδρα της Βενέτσια. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Η Κρεμόνα ήταν συνεπής στην έδρα της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, και σήμερα μπορεί να επανέλθει στις επιτυχίες. Το παιχνίδι είναι must win για τους γηπεδούχους.

Αν δε, παίξουν όπως στο πρώτο ημίχρονο του Game 1, τότε έχουν τα φόντα να πετύχουν και μια σχετικά εύκολη νίκη. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα παίξουν δυνατή άμυνα σε όλο το ματς, και δεν θα επιτρέψουν στη Βενέτσια να σουτάρει τόσο καλά. Καταλήγουμε στο Κρεμόνα -4.5 σε απόδοση 1.85.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων, αλλά και για άλλους αγώνες και θέματα. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.