Σάββατο, 08 Ιούνιος 2019 14:25

Στοίχημα: Πολλά γκολ στο Τουρκία - Γαλλία!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Πολλά γκολ στο Τουρκία - Γαλλία!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι γεμάτο σήμερα (08/06). Σε αυτό βοηθάνε τα ματς για τα προκριματικά του Euro 2020.

Το Betarades.gr δηλώνει φυσικά «παρών» με δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Τα παιχνίδια Τουρκία - Γαλλία, Κροατία - Ουαλία και Φινλανδία -  Βοσνία μας απασχολούν στοιχηματικά. Στο μπάσκετ, επιλογή προκύπτει από το Ρεάλ - Βαλένθια. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Betrebels. Ας δούμε τώρα τους αγώνες μας!

Τουρκία - Γαλλία Προγνωστικά

Στον όγδοο όμιλο των Προκριματικών για το Euro 2020, η Τουρκία υποδέχεται τη Γαλλία. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του γκρουπ, με έξι βαθμούς. Φαίνεται να είναι τα φαβορί για την πρώτη δυάδα. Οι bookmakers βλέπουν ως πιο πιθανή νικήτρια τη Γαλλία. Οι αποδόσεις όμως δεν ικανοποιούν, οπότε θα στραφούμε στα γκολ.

Η Τουρκία προέρχεται από το 4-0 επί της Μολδαβίας. Δείχνει αλλαγμένη προς το καλύτερο σε αυτήν τη διοργάνωση και παίζει ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο. Και στην έδρα της Αλβανίας, την πρώτη αγωνιστική, πέτυχε δύο γκολ. Για τη Γαλλία, τα λόγια είναι περιττά. Οι «Τρικολόρ» διαθέτουν ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης και είναι οι πρωταθλητές κόσμου. Το 1-4 απέναντι στη Μολδαβία και το 4-0 σε βάρος της Ισλανδίας, φανερώνουν τις διαθέσεις της.

Γενικά, σήμερα θα συγκρουστούν δύο ομάδες που δεν συνηθίζουν να κλείνονται στην άμυνα. Η επίθεση είναι το «όπλο» τους και μπορούν να μας χαρίσουν ένα ωραίο παιχνίδι. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Στοίχημα στο Κροατία - Ουαλία

Μένουμε στα προκριματικά του Euro 2020, και μεταφερόμαστε στο Κροατία - Ουαλία. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στα πλαίσια του πέμπτου ομίλου. Η Ουαλία, έχει αρχίσει με το δεξί, χάρη στο 1-0 επί της Σλοβακίας. Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα αγωνιστεί κανονικά. Ωστόσο, ο Ράμσεϊ δεν είναι διαθέσιμος. Είναι αλήθεια, ότι υπάρχει δεδομένη διαφορά ποιότητας με την Κροατία. Οι γηπεδούχοι άλλωστε, είναι δευτεραθλητές κόσμου.

Επιπλέον, είναι το κίνητρο που κάνει τη διαφορά. Η Κροατία προέρχεται από την ήττα με 2-1 στην Ουγγαρία, και δεν έχει περιθώρια για απώλειες, πόσο μάλλον στην έδρα της. Το μοναδικό αποτέλεσμα που βλέπει σήμερα είναι η νίκη. Συν τοις άλλοις, έχει και την παράδοση με το μέρος της. Εντός έδρας, μετράει τρεις σερί νίκες επί της Ουαλίας. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα κάνουν το χρέος τους, και πιθανώς εύκολα. Επιλέγουμε το Κροατία -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση νίκης της Κροατίας με ένα γκολ διαφορά), στο 2.12.

Τι παίζουμε στη Φινλανδία - Βοσνία

Για τον όμιλο της εθνικής μας, τον δέκατο, η Φινλανδία παίζει στην έδρα της με τη Βοσνία. Το ματς είναι πολύ σημαντικό βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις βαθμούς μετά από δύο αγώνες. Αρχικά, ηττήθηκαν από την Ιταλία, όντας αουτσάιντερ. Έπειτα όμως, πέρασαν με 0-2 από το γήπεδο της Αρμενίας. Έχουν στόχο τη δυάδα και τον τελευταίο καιρό βελτιώνονται διαρκώς. Το απέδειξε αυτό και στο Nations League.

Η Βοσνία από την άλλη, ξεκίνησε με νίκη επί της Αρμενίας. Ωστόσο, συνέχισε με το 2-2 με την Ελλάδα. Οι Βόσνιοι είχαν σημαντικά αμυντικά κενά και θα μπορούσαν ακόμα και να χάσουν στο τέλος. Επίσης, σήμερα θα στερηθούν και τον κορυφαίο παίκτη τους, τον Πιάνιτς, που αποβλήθηκε στο ματς με την εθνική μας. Απών θα είναι και ο Κολάσινατς.

Αυτές οι απουσίες σίγουρα θα επηρεάσουν τη Βοσνία, που δεν έχει και το πιο πλήρες ρόστερ. Η Φινλανδία ανεβαίνει συνεχώς και έχει αποκτήσει δυναμική. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κερδίσει. Καταλήγουμε στο 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.00.

Η επιλογή από το στοίχημα μπάσκετ

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, στα προγνωστικά μπάσκετ μας απασχολεί το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια. Είναι ο δεύτερος ημιτελικός του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Ρεάλ προηγείται 1-0 στη σειρά, μετά το 94-72 του πρώτου αγώνα. Βέβαια, για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε ο Ράντολφ να έχει 6/6 τρίποντα στα πρώτα 22 λεπτά. Σήμερα, περιμένουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Η Βαλένθια εξάλλου, είχε και μεγάλη κόπωση, λόγω της σειράς με τη Μάλαγα. Απόψε, αναμένεται να παρουσιαστεί πιο ξεκούραστη και πιο συγκεντρωμένη. Δεν προτίθεται να αφήσει τόσα ελεύθερα σουτ στη Ρεάλ. Ελπίζει βέβαια, να μην την πληρώσει πάλι από έναν παίκτη που δεν χαρακτηρίζεται σουτέρ, όπως ο Ράντολφ.

Οι φιλοξενούμενοι θα είναι πιο διαβασμένοι και δεν θέλουν να αφήσουν τη Ρεάλ να ξεφύγει στο σκορ. Έχουν καλό σύνολο και θα κάνουν την προσπάθειά τους για κάτι θετικό. Το break είναι πολύ δύσκολο, αλλά μπορούν να παλέψουν. Πιστεύουμε ότι θα αντισταθούν, και αν χάσουν, δεν συμβεί αυτό με κάτω τα χέρια. Επιλογή μας η Βαλένθια +8.5, στο 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.