Σάββατο, 29 Ιούνιος 2019 12:46

Στο... Πι και Φι: Τσεκάρει εισιτήριο η Ουρουγουάη

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Για μια θέση στα ημιτελικά θα μονομαχήσουν απόψε η Ουρουγουάη και το Περού στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό στο Κόπα Αμέρικα. Η Ουρουγουάη τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλό της ενώ το Περού πέρασε στους "8" ως τρίτο και έχοντας νικήσει μόνο τη Βολιβία. Στο τελευταίο μάλιστα ματς του ομίλου γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 5-0 από τη Βραζιλία.

Η εικόνα των δύο ομάδων στα παιχνίδια που έχουν δώσει, αλλά και η διαφορά δυναμικότητα μας οδηγούν στον άσο. Η Ουρουγουάη υπερέχει σε ποιότητα και εμπειρία και έχοντας στην επίθεση το σούπερ δίδυμο Καβάνι - Σουάρες είναι το φαβορί για τη νίκη. Κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τις αποδόσεις με τον άσο να προσφέρεται στο 1.60 και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

Να σημειωθεί ότι στα προημιτελικά σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Η παράταση θα... επιστρέψει στους ημιτελικούς και στους τελικούς.

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, οδεύουμε στο φινάλε της πρώτης φάσης. Στον 1ο όμιλο Ζιμπάμπουε και Λ.Δ. Κονγκό δεν έχουν ακόμα νίκη, αλλά ελπίζουν σε πρόκριση. Η Ζιμπάμπουε θέλει πάντως συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βγει δεύτερη ενώ η Λ.Δ. Κονγκό ελπίζει μόνο να προκριθεί μέσω των καλύτερων τρίτων. Την πρόκριση με αυτόν τον τρόπο διεκδικεί φυσικά και η Ζιμπάμπουε. Για να ελπίζουν ωστόσο χρειάζονται μόνο νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε ανοιχτό ματς. Το αμφίσκορο πληρώνει σε ικανοποιητικές τιμές.

Από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, θα κρατήσουμε και την Αγκόλα, η οποία θα αναμετρηθεί με τη Μαυριτανία.

Η Αγκόλα υποχρέωσε σε ισοπαλία την Τυνησία στην πρεμιέρα, ενώ η Μαυριτανία έχασε με 4-1 από το Μάλι και έδειξε ότι δύσκολα θα κάνει κάτι στη διοργάνωση. Περιμένουμε από την Αγκόλα να πάρει τη νίκη και να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση.

Στη Φινλανδία η Ελσίνκι δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της, αλλά ακόμα απέχει από την κορυφή και χρειάζεται σερί επιτυχιών. Η Κουόπιο που κάνει καλή πορεία θα της βάλει δύσκολα, αλλά δεν θα αντέξει μέχρι το τέλος.

Στη Νορβηγία, η Μόλντε οδηγεί στην κούρσα έχοντας το απόλυτο στην έδρα της, εκεί όπου θα φιλοξενήσει την 4η της βαθμολογίας Μπραν. Η πρωτοπόρος έχει καλή ψυχολογία, δείχνει σοβαρότητα και μπορεί να κάνει το 7 στα 7 ενώπιον του κοινού της.

Τέλος στη Σουηδία ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΙΚ και τη Μάλμε, με την πρώτη να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, όντας στο -6 από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, αλλά η πρώτη Μάλμε είναι ικανή στην κόντρα και δύσκολα θα μείνει στο μηδέν. Επιλέγουμε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

482. Ελσίνκι - Κουόπιο 1 1.70

486. Μαυριτανία - Αγκόλα 2 1.70

508. Ουρουγουάη - Περού 1 1.60

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

554. ΑΙΚ - Μάλμε G.G. 1.88

631. Μόλντε - Μπραν 1 1.77

634. Ζιμπάμπουε - Λ.Δ. Κονγκό G.G. 1.90