Σάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2019 13:28

Στο... Πι και Φι: Ευκαιρία για Ρίο Αβε, "πληρώνει" η Εξετερ

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Ευκαιρία για Ρίο Αβε, "πληρώνει" η Εξετερ

Καλημέρα σας. Οι μάχες των εθνικών ομάδων για την πρόκριση στο Euro 2020 ξεχωρίζουν στο κουπόνι του στοιχήματος. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, της Ισπανίας, ενώ κανονική δράση έχουμε και στη Βραζιλία.

Την Κυριακή ωστόσο θα διεξαχθεί και το εξ αναβολής ματς Ρίο Αβε - Γκιμαράες για την πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η Ρίο Αβε προέρχεται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Σπόρτινγκ και έχει την ευκαιρία να πετύχει την τρίτη διαδοχική νίκη.

Και αυτό γιατί η Γκιμαράες δεν υπολογίζει σε 15 συνολικά παίκτες για διαφορετικούς λόγους. Ως εκ τούτου θα παραταχθεί με 11άδα ανάγκης.

Μια μέρα νωρίτερα η εθνική Πορτογαλίας φιλοξενείται στο Βελιγράδι από τη Σερβία. Η ομάδα του Σάντος έχει ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες στον όμιλο εντός έδρας και αν δεν νικήσει απόψε, η υπόθεση πρόκριση θα δυσκολέψει. Η Σερβία δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά η Πορτογαλία με τον Κριστιάνο στο χορτάρι έχει την εμπειρία να πάρει αυτό που θέλει.

Από τα προκριματικά θα κρατήσουμε και τον άσο της Σουηδίας στο ντέρμπι με τη Νορβηγία, ποντάροντας στην έδρα και στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

Στην Αγγλία, η Εξετερ οδηγεί την κούρσα στη δεύτερη κατηγορία με απολογισμό 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Η πρωτοπόρος δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα της Καρλάιλ, που έχει ηττηθεί στα μισά ματς που έχει δώσει. Αν η Εξετερ εμφανιστεί σοβαρή θα επιβεβαιώσει το διπλό που πληρώνει 2,35.

Στη Βραζιλία η φορμαρισμένη Κορίνθιανς υποδέχεται τη Σεαρά και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στο γήπεδό τους (6 νίκες, 3 ισοπαλίες) την ώρα που η Σεαρά μετρά ένα διπλό σε οχτώ εξόδους. Επιπλέον η Κορίνθιανς φιγουράρει στην 3η θέση και η Σεαρά στην 20η.

Τέλος στη Β' Ισπανίας Οβιέδο και Μιραντές αναζητούν την πρώτη τους φετινή νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Επιλέγουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες λόγω της μεγάλης βαθμολογικής ανάγκης.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

514. Καρλάιλ - Εξετερ 2 2.35

562. Κορίνθιανς - Σεαρά 1 1.60

593. Σερβία - Πορτογαλία 2 2.05

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

662. Ρίο Αβε - Γκιμαράες 1 1.80

831. Μιραντές - Οβιέδο G.G. 1.90

845. Σουηδία - Νορβηγία 1 1.77