Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2019 12:10

Στο... Πι και Φι: Τέσσερις άσοι και γκολ σε Φάληρο και Νέα Σμύρνη

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων.

Πρώτος σταθμός η Βρέμη εκεί όπου η Βέρντερ θα υποδεχτεί τη Χέρτα με σκοπό την επιστροφή στις επιτυχίες.

Οι γηπεδούχοι έμειναν αήττητοι σε Ντόρτμουντ και Φρανκφούρτη, αλλά για να έχουν αντίκρισμα οι ισοπαλίες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους ώστε να πλησιάσουν τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Η Χέρτα έτρεχε καλό σερί πριν διακοπή, αλλά στην έδρα της Βέρντερ περνά δύσκολα (30 ήττες, 7 ισοπαλίες και μόλις 5 διπλά).

Λίγες ώρες αργότερα στο Φάληρο, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τον 4ο ΟΦΗ. Οι “ερυθρόλευκοι” είναι το φαβορί, αλλά όχι τόσο όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Οι Κρητικοί παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και διαθέτουν την κορυφαία επίθεση στη Σούπερ Λίγκα. Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το γκολ – γκολ, μιας και αναμένεται ένα ματς με ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός με το Μάκη Χάβο πλέον στον πάγκο θα ανταμώσει με τη σκληροτράχηλη Λάρισα. Η αλλαγή προπονητή επιδρά συνήθως ευεργετικά στη ψυχολογία των παικτών και θα ποντάρουμε στον άσο, με δεδομένη και τη μεγάλη βαθμολογική ανάγκη των γηπεδούχων.

Σε πιο δύσκολη βαθμολογική θέση βρίσκεται ο Πανιώνιος, που ξεκίνησε με – 6 βαθμούς το πρωτάθλημα και πλέον είναι στο -2. Θέλει τη νίκη αύριο με τον Αστέρα Τρίπολης για να απαλλαγεί από αυτόν τον “βραχνά”. Και οι Αρκάδες όμως είναι χαμηλά στη βαθμολογία και θα παίξουν για τη νίκη. Επιλογή το αμφίσκορο.

Από εκεί και πέρα, στην Ισπανία η Σοσιεδάδ θα δώσει το δεύτερο σερί εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Μπέτις.

Την περασμένη αγωνιστική έχασε άδικα από τη Χετάφε και θα μπει πεισμωμένη στον αγωνιστικό χώρο. Πρόκειται για μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο.

Στη Γαλλία η Μαρσέιγ θα φιλοξενήσει το Στρασβούργο που έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα και εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο δυνατό. Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν μια νίκη ψυχολογίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

744. Βέρντερ Βρέμης – Χέρτα 1 1.90

828. Ολυμπιακός – ΟΦΗ G.G. 2.25

834. Παναιτωλικός – Λάρισα 1 2.15

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

884. Σοσιεδάδ – Μπέτις 1 1.70

917. Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης G.G. 1.87

951. Μαρσέιγ – Στρασβούργο 1 1.70