Σάββατο, 26 Οκτώβριος 2019 12:32

Στο... Πι και Φι: Οριακά ματς για Γουότφορντ και Πάντερμπορν

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Χωρίς νίκη μετά από 8 αγωνιστικές είναι η Πάντερμπορν στη Μπουντεσλίγκα με συνέπεια να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Οι νεοφώτιστοι σκοράρουν εύκολα, αλλά "πληρώνουν" τα λάθη στην άμυνα και κάθε αγωνιστική μένουν με άδεια χέρια.

Το σημερινό ματς με τη Φορτούνα έχει αποκτήσει πλέον οριακό χαρακτήρα γι' αυτήν και περιμένουμε να μπει με το... μαχαίρι στα δόντια.

Η Φορτούνα είναι αντίπαλος στα μέτρα της Πάντερμπορν που με την ώθηση του κόσμου θα τα δώσει όλα για την πρώτη νίκη.

Τα ίδια λίγο πολύ ισχύουν και για τη Γουότφορντ που είναι ουραγός στην Πρέμιερ Λιγκ και υποδέχεται σήμερα την άνετη βαθμολογικά Μπόρνμουθ.

Η Γουότφορντ άγγιξε το διπλό στην έδρα της Τότεναμ (ισοφαρίστηκε στο τέλος) και άπαντες στις τάξεις της πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να κάνουν "σεφτέ". Η έδρα και το βαθμολογικό κίνητρο δείχνουν άσο, με δεδομένο ότι ακολουθεί για τους γηπεδούχους το σαφώς πιο δύσκολο τεστ με την Τσέλσι.

Στη Γαλλία η Μονπελιέ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στην Ανζέ που μετά το καλό ξεκίνημα βρίσκεται σε πτωτική πορεία.

Στο γήπεδό της η Μονπελιέ έχει τον τρόπο να παίρνει τους τρεις βαθμούς (4 νίκες σε 5 αγώνες) και θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο.

Από τη Γαλλία θα κρατήσουμε και το αμφίσκορο στο Παρί - Μαρσέιγ. Οι πρωτοπόροι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, αλλά ο άσος πληρώνει... 1,17 και το όβερ 2,5 1.35. Η Μαρσέιγ με τον αέρα του αουτσάιντερ μπορεί να σκοράρει και να επιβεβαιώσει το γκολ - γκολ.

Στην Πορτογαλία η απίθανη Φαμαλικάο οδηγεί την κούρσα με 19 βαθμούς (6 νίκες, 1 ισοπαλία), αλλά το εντυπωσιακό αήττητο απειλείται αυτή την αγωνιστική από την Πόρτο, που έχει ένα βαθμό λιγότερο.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα έπρεπε να πληρώνει το διπλό της πρωτοπόρου 9.50. Δεν θα κοντράρουμε την Πόρτο στο γήπεδό της, αλλά θα ποντάρουμε στο να βρει δίχτυα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Για τους γηπεδούχους το γκολ στο γήπεδό τους είναι εύκολη υπόθεση. Το αμφίσκορο πληρώνει 1.93!

Τέλος στο ντέρμπι της Σούπερ Λίγκα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός προσφέρεται σε ξεκάθαρες τιμές φαβορί απέναντι στην 4η της βαθμολογίας ΑΕΚ.

Τα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, έχουν γκολ, θέαμα και συγκινήσεις. Γιατί να αποτελέσει εξαίρεση το φετινό ντέρμπι;

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

678. Πάντερμπορν - Φορτούνα 1 2.10

684. Γουότφορντ - Μπόρνμουθ 1 2.10

783. Μονπελιέ - Ανζέ 1 2.10

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

885. Ολυμπιακός - ΑΕΚ όβερ 2,5 1.80

887. Πόρτο - Φαμαλικάο G.G. 1.93

895. Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ G.G. 1.83