Σάββατο, 23 Νοέμβριος 2019 12:07

Στο... Πι και Φι: Πέντε διπλά και γκολ στο ΟΑΚΑ

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε διπλά έχει το... μενού της στήλης αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου υπάρχει φουλ δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έπειτα από το διάλειμμα των εθνικών ομάδων.


Στην Πρέμιερ Λιγκ, τα φώτα είναι στραμμένα όχι στην πρωτοπόρο και αήττητη Λίβερπουλ, αλλά στην 14η της βαθμολογίας Τότεναμ, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο “Special One” κάνει ντεμπούτο στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ και περιμένουμε να ξεκινήσει με νίκη.
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία επιδρά θετικά στο ξεκίνημα και η Τότεναμ θέλει να χτίσει σερί νικών στην εποχή Μουρίνιο ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ποντάρουμε κυρίως στην αλλαγή ψυχολογίας στα αποδυτήρια.
Στη Μπουντεσλίγκα, η Γκλάντμπαχ οδηγεί την κούρσα μετά από 11 αγωνιστικές και σε τιμές διπλασιασμού θα ποντάρουμε να νικήσει τη νεοφώτιστη Ούνιον στο Βερολίνο. Η πρωτοπόρος τα έχει καταφέρει φέτος σε πιο δύσκολες έδρες.
Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει και η Ατλέτικο που θα φιλοξενηθεί από τη Γρανάδα. Η ομάδα του Σιμεόνε θέλει το διπλό για να μείνει σε τροχιά τίτλου και στα τελευταία πέντε ματς σε αυτό το γήπεδο, έχει πανηγυρίσει τέσσερις φορές.
Θετική παράδοση έχει και η Μαρσέιγ στην έδρα της προτελευταίας Τουλούζ. Οι φιλοξενούμενοι, που είναι στη 2η θέση, δεν έχουν χάσει στα τελευταία 12 εκτός έδρας παιχνίδια με την Τουλούζ (5 νίκες, 7 ισοπαλίες) και στο 2.10 αξίζει να ποντάρουμε την καλύτερη ομάδα.
Το πέμπτο διπλό έρχεται από τη Νορβηγία, όπου η Ρόζενμποργκ θέλει μόνο νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βίκινγκ για να ελπίζει ότι θα πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο στην προτελευταία αγωνιστική, μας οδηγεί στα δεξιά.
Τέλος στο ΟΑΚΑ, η “πληγωμένη” από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΑΕΚ, θα υποδεχτεί τον ανεβασμένο Αρη και το 1.52 του άσου δεν φανερώνει τις δυσκολίες της αναμέτρησης.
Η ΑΕΚ θα έχει σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές και ο Αρης θα παίξει με τον τρίτο τερματοφύλακα κάτω από τα γκολπόστ.
Περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές, με δεδομένο ότι αμφότερες οι ομάδες θέλουν τους βαθμούς.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
456. Γουέστ Χαμ – Τότεναμ 2 1.73
478. Ούνιον Βερολίνου – Γκλάντμπαχ 2 2.00
565. Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2 1.83

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
766. Βίκινγκ – Ρόζενμποργκ 2 1.93
773. ΑΕΚ – Αρης G.G. 2.10
783. Τουλούζ – Μαρσέιγ 2 2.10