Σάββατο, 11 Ιανουάριος 2020 12:31

Στο... Πι και Φι: Γκολ στο ντέρμπι, σε φόρμα ο Αρης

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Σούπερ Λίγκα, Πρέμιερ Λιγκ, Σαμπιονά και Καμπιονάτο έχει το μενού της στήλης αυτό το διήμερο.

Στη χώρα μας ξεχωρίζει η μάχη της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ενώ στην Ιταλία η αγωνιστική είναι γεμάτη ντέρμπι (Λάτσιο – Νάπολι, Ιντερ – Αταλάντα, Ρόμα – Γιουβέντους). Στοιχηματικά από την Ιταλία θα μας απασχολήσει το τελευταίο χρονικά ντέρμπι, αυτό της 4ης στη βαθμολογία Ρόμα με την πρώτη (μαζί με την Ιντερ) Γιουβέντους.

Η Γιούβε μπήκε με το... δεξί στο 2020 (4-0 την Κάλιαρι) σε αντίθεση με τη Ρόμα που έχασε εντός (0-2) από την Τορίνο. Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά και στόχων. Η Γιουβέντους διεκδικεί ένα ακόμα πρωτάθλημα και υπερέχει σε ποιότητα έναντι των γηπεδούχων. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά στο 2.10 ποντάρουμε την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

Στην Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ έχασε μετά από 51 αγώνες στο πρωτάθλημα (4-2 από τον Αρη) και έπεσε από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ως εκ τούτου θέλει να δώσει απαντήσεις απέναντι στην τρίτη της βαθμολογίας ΑΕΚ, που ξεκίνησε το νέο έτος με νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οi μπουκ ωστόσο, προσφέρουν τον άσο στο 1.49 και σε τέτοιες αποδόσεις δεν έχει αξία, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ντέρμπι.

Προσμένουμε παιχνίδι με γκολ και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και θα επιλέξουμε το όβερ 2,5 (1.93).

Παιχνίδι που υπόσχεται γκολ είναι και το Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά και το γκολ – γκολ είναι καλύτερο από το σημείο.

Στη Λάρισα η ΑΕΛ θα υποδεχτεί τον φορμαρισμένο Αρη, που πάει με τη ψυχολογία στα ύψη ύστερα από την τεσσάρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ μεσοβδόμαδα νίκησε και τη Ξάνθη στο κύπελλο.

Αντίθετα η Λάρισα αν και προηγήθηκε έχασε στη Ξάνθη και δεν δείχνει σε καλή κατάσταση. Η φόρμα του Αρη μας ωθεί στο διπλό.

Στην Αγγλία η Εβερτον με τον Αντσελότι στον πάγκο θέλει να ξεφύγει από τη μετριότητα και ματς σαν αυτό με την Μπράιτον πρέπει να τα κερδίζει.

Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικοί και αν η Εβερτον εμφανιστεί σοβαρή, θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Στη Γαλλία, η Λυών δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών αν θέλει να βγει στην Ευρώπη και καλείται να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Μπορντό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

459. Εβερτον – Μπράιτον 1 1.78

564. Μπορντό – Λυών 2 2.25

572. Λάρισα – Αρης 2 2.35

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

609. Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ G.G. 1.85

665. ΠΑΟΚ – ΑΕΚ όβερ 2,5 1.93

674. Ρόμα – Γιουβέντους 2 2.10