Σάββατο, 07 Μάρτιος 2020 13:02

Στο Πι και Φι: Τεστ αποδείξεων για Λειψία και Ντόρτμουντ

Γράφτηκε από τον
Στο Πι και Φι: Τεστ αποδείξεων για Λειψία και Ντόρτμουντ

Καλημέρα σας. Από τη Μπουντσελίγκα θα ξεκινήσουμε σήμερα, με τη δεύτερη της βαθμολογίας Λειψία και την τρίτη Ντόρτμουντ να έχουν επικίνδυνες αποστολές.

Η πρώτη θα φιλοξενηθεί από τη Βόλφσμπουργκ και η δεύτερη από τη Γκλάντμπαχ, η οποία έχει μόλις δύο βαθμούς λιγότερους από την Ντόρτμουντ, τρεις από τη Λειψία και έξι από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Η ομάδα του Μονάχου δεν είναι φέτος.. τρένο και αυτό επιτρέπει στις υπόλοιπες ομάδες να κάνουν όνειρα τίτλου. Λειψία και Ντόρτμουντ αν θέλουν να αμφισβητήσουν τα πρωτεία της Μπάγερν, οφείλουν να πάρουν σήμερα τους τρεις βαθμούς ώστε να μείνουν κοντά στην κορυφή.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά υπερέχουν ποιοτικά έναντι των αντιπάλων τους.. Η Λειψία μετρά 7 διπλά σε 12 εξόδους φέτος, έχοντας ηττηθεί μόνο δύο φορές εκτός έδρας, με τη Βόλφσμπουργκ να έχει νικήσει στα 4 από τα 12 ματς ενώπιον του κοινού της. Αντίθετα η Γκλάντμπαχ έχει ισχυρή έδρα με απολογισμό 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και μια ήττα. Η Ντόρτμουντ ωστόσο με την προσθήκη του Χάαλαντ, σκοράρει πανεύκολα και αν βελτιωθεί λίγο στα μετόπισθεν, θα βρει τον τρόπο να φύγει απόψε με το τρίποντο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η νεοφώτιστη Σέφιλντ διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη, την ώρα που η Νόριτς είναι ουραγός και στο -6 από τις θέσεις της παραμονής. Το 1.60 όμως δεν φανερώνει τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Η Νόριτς έδειξε με τη νίκη επί της Λέστερ αποφασισμένη να παλέψει για τη σωτηρία και είναι σε θέση να σκοράρει και να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Το γκολ - γκολ προσφέρεται σε απόδοση 1.83

Το αμφίσκορο θα είναι η επιλογή μας και στην αναμέτρηση του γαλλικού πρωταθλήματος Λιλ - Λυών. Η Λιλ στο γήπεδό της έχει 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και διεκδικεί εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λυών απέχει 6 βαθμούς από τη Λιλ, αλλά δεν παύει να είναι δυνατός αντίπαλος με ποιότητα στην επίθεση. Τα μεταξύ τους ματς τελευταία έχουν γκολ.

Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ θα αναμετρηθεί με την ουραγό Λεγανές και θέλει μόνο νίκη για να μην χάσει την επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Οι φιλοξενούμενοι παίζουν για την επιβίωσή τους, αλλά δύσκολα θα αντέξουν σε μια τέτοια έδρα.

Στην Ιταλία όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών με απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης λόγω κορονοϊού.

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει πλεονέκτημα έδρας και η ανώτερη Φιορεντίνα μπορεί να νικήσει την αναιμική Ουντινέζε. Στο 2.40 το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

480. Βόλφσμπουργκ - Λειψία 2 1.83

489. Σέφιλντ Γ. - Νόριτς G.G. 1.83

577. Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 2 2.05

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

924. Βιγιαρεάλ - Λεγανές 1 1.70

930. Λιλ - Λυών G.G. 1.82

975. Ουντινέζε - Φιορεντίνα 2 2.40